Tümsiad Rize'den Murat Öztürk'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Tümsiad Rize'den Murat Öztürk'e Hayırlı Olsun Ziyareti
TÜMSİAD Rize Şubesi'nden Ziraat Bankası Bölge Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirildi.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Rize Şube Başkanı Abdulbaki Fil ve Yönetim Kurulu Üyeleri ilimizde yeni kurulan Ziraat Bankası Rize Bölge Müdürlüğü'ne atanan Murat Öztürk’e geride bıraktığımız hafta içerisinde makamında hayırlı olsun ve başarılar temennilerinin yer aldığı ziyarette bulundu.

Şube Başkanı Abdulbaki Fil, Bölge Müdürü Murat Öztürk’e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak TÜMSİAD Rize Şubesinin faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu. TÜMSİAD Rize Şubesi'nin 2007 yılında kurulduğunu ve 5 (beş) yıldır aktif bir şekilde hizmet ettiklerini açıklayan Başkan Fil, üyelere yönelik eğitim programları ile ilimizin sorunlarının giderilmesine yönelik çalışmalar yaparak katkı sağladıklarını dile getirdi.

tumsiad-rizeden-murat-ozturke-ziyaret-2.jpg

Ziraat Bankası Bölge Müdürü Murat Öztürk ise, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, ilimizdeki Sivil Toplum Kuruluşlarının Rize'nin gelişimine katkı sağlama rolünün büyük olduğunu söyledi.

Yeni bir yapı olmalarına rağmen kısa sürede yapılanmayı tamamlayarak hizmet vermeye başladıklarını, bazı personelin şuan eğitimde olduğunu ifade eden Öztürk, eksikliklerin bir an önce giderilip Rize Halkına en güzel şekilde hizmet etmeyi amaçladıklarını ifade etti.

tumsiad-rizeden-murat-ozturke-ziyaret-1.jpg