Tunca Belediye Binası Hizmete Açıldı

Tunca Belediye Binası Hizmete Açıldı
Ardeşen ilçesine bağlı Tunca Belde Belediyesi'nin hizmet binası, yenilenmesinin ardından AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar’ın da katılımlarıyla vatandaşların kullanımına açıldı.

AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar’ın yanısıra açılış törenine, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, il yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti ilçe ve belde başkanları katıldı.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, açılış töreninde yapmış olduğu konuşmada, “Burası ve Rize’mizin geneli için olması gereken neye ihtiyaç varsa Ankara’nın imkanları ölçüsünde hizmetleri aktardık. Bundan sonra da hizmetleri taşımaya devam edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ise konuşmasında,  “Türkiye’de 2002 yılından bu yana 17 bin kilometre duble yollar yapıldı. Yüzlerce çeşitli uzunluklarda tüneller inşa edildi. Bütün bu hizmetlerin devam için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

tunca-belediye-binasi-hizmete-acildi-1.jpgtunca-belediye-binasi-hizmete-acildi-3.jpgtunca-belediye-binasi-hizmete-acildi-2.jpg