Tuncay Şanlı, Liverpool'a gidiyor

Tuncay Şanlı, Liverpool'a gidiyor
Tony Pulis'le yaşadığı sorunlar nedeniyle mutsuz olan milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın İngiliz ekibi Liverpool'a transfer olacağı iddia ediliyor.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Stoke City'de forma giyen ancak teknik direktör Tony Pulis'le yaşadığı sorunlar nedeniyle mutsuz olan milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın ara transfer döneminde ünlü İngiliz ekibi Liverpool'a transfer olacağı iddia ediliyor.

Premier Lig'de top koşturan milli yıldız Tuncay Şanlı, İngiltere'nin köklü ekiplerinden Liverpool'a transfer olabilir. İngiliz internet medyasında bugün yer alan haberlerde, Stoke City Teknik Direktörü Tony Pulis'le sorun yaşayan 28 yaşındaki Tuncay Şanlı'nın ara transfer döneminde takımdan ayrılacağı ve büyük bir ihtimalle de Liverpool'a transfer olacağı iddia edildi.

16 ay önce Middlesbrough'dan Stoke City'e transfer olan Tuncay'ın takımın oyun sistemiyle ve teknik direktörle yaşadığı sıkıntılara karşın Ekim ayında Manchester United'la oynanan maçta kalitesini gösterdiğine değinilen haberlerde Liverpool'un bu transfer için girişimlerde bulunduğu vurgulandı.

Liverpool'un Tuncay için Stoke City'e 5 milyon pound (yaklaşık 11 milyon TL) önerdiği de iddialar arasında yer alıyor.