Turgut: İddialı Bir Kadro Oluşturacağız

Turgut: İddialı Bir Kadro Oluşturacağız
Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, “Ligde tutunmak için çabalayan değil daha iddialı bir kadro oluşturmaya çalışacağız.” dedi.

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, transferde yerli isimlere yöneleceklerini ve yabancı oyuncu sayısını minimumda tutacaklarını söyledi.

Transfer çalışmalarının teknik direktör İlhan Palut yönetiminde sürdüğünü ifade eden Turgut, “Hocamızın yaptığı çalışmalar paralelinde inşallah transferleri gerçekleştireceğiz. Transfer heyeti oluşturduk. Hocanın bilgisi ve isteği doğrultusunda, transfer komitesinin süzgecinden geçtikten sonra transferlerimiz inşallah gerçekleşecek” dedi.

Sözleşmeleri devam eden oyuncuların Erzurum kampına katılacağını ifade eden Turgut, “Ayrılacak olan isimler daha sonra belli olacak” diye konuştu.

RİZESPOR LAYIK OLDUĞU YERDE OLACAK. KOMBİNE FİYATLARINDA ZAM YOK

Transferde yerli isimlere yöneleceklerini ifade eden Turgut, “Transferde bizim hedefimiz yerli ve Rizeli olan futbolculardan yana olur ama önce yerli oyunculara ağırlık vereceğiz, yabancı oyuncu transferini minimumda tutmaya çalışacağız. Şu an için kaç oyuncu transfer edeceğimiz noktasında bir sayı vermek doğru olmayabilir. Hocamız çalışmalarına devam ediyor. Ligde tutunmak için çabalayan değil daha iddialı bir kadro oluşturmaya çalışacağız. Temennimiz bu yönde. Rizespor’un ve Rizelinin layık olduğu yerde olmasını her zaman isteriz. Bütün emeğimiz ve çabamız bu yönde” dedi. Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ile görüştüklerini ifade eden Turgut, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Bu kulüplerin işine yaramayacak ancak bizim de istemediğimiz oyuncuları almayacağız. Vasat bir takım değil diri bir takım kurmaya çalışıyoruz. Hocamız birçok liste yaptı. İsmi yazılan her oyuncu alınacak diye bir şey yok. Bu isimler transfer komitemizin süzgecinden geçiyor. Bu transferlerin birçok yönü var. Ücret yönü var, takıma uyma yönü var. Yani çok yönlü olarak oyuncuları değerlendiriyoruz. TFF seçimlerinde Fenerbahçe başkanı Ali Koç ile futbolcu görüşmemiz olmadı. Kombine fiyatlarında zam düşünmüyoruz. Çaykur Rizespor’un biletlerden bir geliri olmuyor. Biz geçen sezon bilet fiyatlarını Gençlik ve Spor Müdürlüğüne verilen ücret kadar tuttuk. Yeter ki insanlar stada gelsin o coşkuyu birlikteliği yaşayalım istedik. Taraftarların alabileceği makul bir seviyede fiyatları tutacağız."

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
8 Yorum