Turgut Özal'ın yeğeni ölü bulundu

Turgut Özal'ın yeğeni ölü bulundu
Korkut Özal'ın oğlu Murat Mehmet Özal, Sakarya'nın Sapanca ilçesinde bulunan bir villanın havuzunda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kardeşi Korkut Özal'ın oğlu Murat Mehmet Özal, Sakarya'nın Sapanca ilçesine bağlı Hilmiye Köyü'nde bulunan bir villanın havuzunda yüzerken kalp krizi geçirdi. Kalp krizi sonrası hayatını kaybettiği tespit edilen Özal'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Sapanca İlçe Hastanesi'ne getirildi.

ÖZAL'IN OĞLU KIRILAN AYAĞINI İYİLEŞTİRMEK İÇİN YAPTIRDIĞI HAVUZDA BOĞULMUŞ

Sakarya'nın Sapanca ilçesine bağlı Hilmiye köyündeki villasının havuzunda kalp krizi geçirip hayatını kaybeden Korkut Özal'ın oğlu Murat Mehmet Özal'ın, havuzu kırılan ayağını iyileştirmek için özel olarak yaptırdığı öğrenildi.

Sakarya'nın Sapanca ilçesine bağlı Hilmiye köyündeki villasının havuzunda kalp krizi geçirerek ölen merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kardeşi Korkut Özal'ın oğlu Murat Mehmet Özal'ın, villasındaki havuzu kırılan ayağını iyileştirmek için özel olarak yaptırdığı öğrenildi. Kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Özal'ın bir hafta önce villasına geldiği ve bugün oruçlu olduğu iddia edildi.

Öte yandan, Sapanca İlçe Hastanesi'nde otopsisi tamamlanan Özal'ın cenazesinin İstanbul'a gönderileceği öğrenildi.