Turizm Haftası'nda Dursun Kaptan ile Deniz Sefası

Turizm Haftası'nda Dursun Kaptan ile Deniz Sefası
15- 22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri dahilinde Rize’de Denizle Buluşma gezisi düzenlendi.

Rize  İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Rize Belediyesinin işbirliği ile gerçekleştirilen vapur gezisine katılım yoğun oldu.

Rize Belediyesine ait Dursun Kaptan Vapuru ile Gündoğdu Limanından hareket eden katılımcılar Gündoğdu’dan Pazar sahiline kadar yaklaşık iki saat süren gezi boyunca Rize’yi denizden görme fırsatı buldu. Katılımcılara Rize Belediyesince çay, simit ve kaşar ikram edildi.

dursun-kaptan-gemisi-001.jpg

Turizm Haftası etkinlikleri Çamlıhemşin Tar Vadisi-Bulut Şelalesi gezisi ile devam etti. Tar Vadisi yürüyüşü ardından Bulut Şelalesi’ne ulaşan doğaseverler dönüşte Ayder Yaylası`na çıktılar. Katılımcılar güneşli günün tadını çıkararak bol bol fotoğraf çektirdiler.

Turizm Haftası etkinlikleri 20 Nisan Pazartesi günü (bugün) saat 19:30’da İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde Rize Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Korosu tarafından verilecek olan Türk Halk Müziği Konseri ile devam edecek.

dursun-kaptan-gemisi-ile-oylculuk.jpg

denizden-manzara.jpgbulut-selalesi.jpg