Türk Çayını Kimse Böyle Anlatamazın Kahramanı Rize'ye Geliyor! - VİDEO

Türk Çayını Kimse Böyle Anlatamazın Kahramanı Rize'ye Geliyor! - VİDEO
"Evet Bir Bardak Daha Çay İstiyorum" adlı kitabıyla ilgili yaptığı sunumla, Türk çayına bakışı değiştiren ABD'li yazar Katharine Branning Rize'ye geliyor.

''Bir çay daha lütfen'' kitabı ile Türkiye'yi anlatan ABD'li yazar Katharine Branning Rize'ye gelecek.

katharine-branning-rizeye-geliyor.jpgÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Bir Çay Daha Lütfen' isimli kitabında çay kültüründen yola çıkarak Türkiye'yi ve Türk insanını anlatan Amerikalı yazar Katharine Branning'i Rize'ye getireceklerini belirterek, ''Yazarımız kitabında çayımız ile Türk kültürümüzü özdeşleştirmiş. Türk çayının tanıtımı adına bu kitabın çok yararlı olacağına inanıyorum. Çayımızı bu denli güzel anlatan Katharine Branning'i çayın başkenti Rize'ye getirmek için girişimlerimiz var. Yakın arkadaşlarımız aracılığıyla kendisine ulaşarak kitabında kültürümüzü anlattığı için teşekkür etme fırsatı bulduk. İnşallah önümüzdeki günlerde kendisini ilimizde ağırlayacağız. Çayımızın fahri elçisi ilan ettiğimiz Brannibg'i ilimizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacağız'' dedi.

Sütlüoğlu, henüz tarihin netleşmediğini, yazar Branning'in programına göre geliş zamanını belirleyeceklerini sözlerine ekledi.

İŞTE TÜRK ÇAYININ TANITILDIĞI O MÜTHİŞ VİDEO