Türk Dünyası Hakanı Sedat Peker’den Türkmen Kardeşlere Teknolojik Destek

Türk Dünyası Hakanı Sedat Peker’den Türkmen Kardeşlere Teknolojik Destek
Bayırbucak Türkmenlerine 4 tır dolusu kamuflaj, bot, battaniye ve tıbbi malzeme gönderen Ünlü İş Adamı Sedat Peker, bu kez Türkmen mücahit kardeşlerimizin kullanımı için teknolojik destek sağlayacak ürünleri bölgeye gönderdi.

10 ülkeden Karapapak Türkleri’nin İstanbul’daki buluşmasında “Türk Dünyası Hakanı" ünvanı ile onurlandırılan Ünlü İş Adamı Sedat Peker, ünvana değer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Peker, Bayırbucak'ta Deaş ve Esed rejimine karşı mücadele veren Türkmen kardeşlerimizin kullanımı için bu kez teknolojik destek verdi.

Kısa bir süre önce 4 tır dolusu kamuflaj, bot, battaniye ve tıbbi malzemeleri bölgeye gönderen Peker, bu defa Türkmenlerin savaşta kullanabileceği teknolojik cihazları tırlarla bölgeye gönderdi. 

sedat-peker-bayirbucaka-teknolojik-destek-(1).jpg

SEDAT PEKER'DEN TÜRKMENLERE İNSANSIZ HAVA ARACI DAHİL TEKNOLOJİK DESTEK

Ünlü iş adamı Sedat Peker, bir kez daha Türkmen kardeşlerimizin yardımına koştu. Bayırbucak'ta Deaş ve Esed rejimine karşı mücadele veren Türkmen kardeşlerimizin kullanımı için Peker, Bayırbucak’a insansız hava aracı gibi hizmet veren profesyonel drone helikopterler, dizüstü bilgisayarlar, iletişim için telsizler ve telsiz veri merkezleri, video kameralar, faks ve yazıcılar, kafa kameraları diye adlandırılan aksiyon kameralar ve bir çok teknolojik cihaz gönderdi.

Bayırbucak'ta kısıtlı imkanlarla mücadelelerini sürdüren Türkmen kardeşlerimiz, Peker'in gönderdiği stratejik önem arz eden bu yardımlarla Esad ve Deaş rejimine karşı mücadelerine daha teknolojik imkanlarla devam etme imkanı bulacak.

sedat-peker-bayirbucaka-teknolojik-destek-(2).jpgsedat-peker-bayirbucaka-teknolojik-destek-(3).jpgsedat-peker-bayirbucaka-teknolojik-destek-(4).jpgsedat-peker-bayirbucaka-teknolojik-destek-(5).jpg