Türk-iş Genel Başkanı Ergün Atalay’ın Oğlu Dünyaevine Girdi

Türk-iş Genel Başkanı Ergün Atalay’ın Oğlu Dünyaevine Girdi
TÜRK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Ergün Atalay oğlu Mehmet Fatih, hayatını Başak Tilki ile birleştirdi.

TÜRK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Ergün Atalay oğlu Mehmet Fatih, hayatını Başak Tilki ile birleştirdi. Düğüne 5 bakan katıldı.

TÜRK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Ergün Atalay'ın oğlu Mehmet Fatih, Ergül ve Yılmaz Tilki'nin kızları Başak ile dünyaevine girdi. Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bulunan bir restoranda gerçekleşen düğüne Sosyal Güvenlik ve Çalışma Bakanı Süleyman Soylu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, eski Sosyal Güvenlik ve Çalışma Bakanı Murat Başesgioğlu, Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, TZOP Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, STK Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Bakanların şahitliğini yaptığı düğünde genç çifttin nikahını Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kıydı. Gelin ile damada nikah cüzdanlarını takdim ederken konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, "Her iki aile için hayırlı olmasını diliyorum. Böyle kıymetli bir cüzdanı değerli şahitlerimiz benim vermemi istediler. Çok ağır bir sorumluluğun altına beni koydular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Aslında iki evladımızda benim açımdan yabancı değil. Başak Bursa'dan geliyor. Kızımın komşusu, Mehmet Fatih'te kucağımızda büyüdü diyebilirim. Dolayısıyla birbirlerine yakışan bu iki gencimizin nikah akdinin kendileri için hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Bakanlar düğün sonrası Kent Meydanında demokrasi nöbetine geçtiler.

Türk-iş Genel Başkanı Ergün Atalay’ın Oğlu Dünyaevine Girdi

Türk-iş Genel Başkanı Ergün Atalay’ın Oğlu Dünyaevine Girdi

Kaynak:IHA