Türk İş Kadınları Ve İşadamları Ortadoğu'ya Açılıyor

Türk İş Kadınları Ve İşadamları Ortadoğu'ya Açılıyor
Türk Sanayici İş Kadınları ve İşadamları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Güler Kuran, “Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu üyeleri Ortadoğu’ya yatırıma hazırlanıyor” dedi.

- Türk Sanayici İş Kadınları ve İşadamları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Güler Kuran, “Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu üyeleri Ortadoğu’ya yatırıma hazırlanıyor” dedi.

Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Kuran, Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu’na üye iş kadınlarının ve iş adamlarının, önümüzdeki günlerde Ortadoğu Bölgesine Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy başkanlığında bir heyetle ekonomik ilişkileri güçlendirmek amacıyla ziyaret düzenleyeceğini belirtti.

Kuran, yapmış olduğu basın açıklamasında, Ortadoğu Bölgesi’nde Irak, İran, Kuzey Irak, Ürdün, Suudi Arabistan ülkelerine ziyaret düzenleneceğini, Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu yönetim kurulu olarak Türkiye ile Ortadoğu Müslüman Arap Devletleri arasında ticari ilişkiler kurmak istediklerini bildirdi.

Açıklamada, Mısır’daki iç karışıklık yüzünden Mısır’a herhangi bir ziyaretin olmayacağı ifade edildi.