Türk Telekom'dan 81 İlde ADSL Fiyatına Fiber İnternet

Türk Telekom'dan 81 İlde ADSL Fiyatına Fiber İnternet
Türk Telekom'dan 81 ilde ADSL fiyatına fiber internet hizmeti verilebilen fiber optik internet hizmetinin 81 İlde hizmete başladığı açıklandı.

Türk Telekom'dan 81 İlde Fiber Devrim! Türk Telekom"dan 81 İlde Fiber İnternet Hizmeti Başladı

Türk Telekom, 170 yıllık tecrübesiyle adım adım örerek tüm şehirleri birleştiren 150.600 km uzunluğunda dev bir fiber altyapı oluşturdu. Türkiye’yi layık olduğu çağdaş haberleşme altyapısına ve fiber teknolojisine kavuşturan Türk Telekom, evler ve binalara kadar fiber hizmetini tüm müşterilerin ve internet servis sağlayıcıların kullanımına sundu. Türk Telekom ile fiber hizmeti 81 ilde aynı anda başladı.

Türk Telekom, Türkiye’nin teknoloji ve iletişim alt yapısında yeni sayfalar açacak bir gelişme olan fiber teknolojisini 81 ilde internet servis sağlayıcılarının hizmetine sundu. Fiber optik altyapı konusunda gerçekleştirdiği yatırımlarla Türkiye’yi fiber ağlarla ören Türk Telekom, 2011 yılında saatte 9 km fiber döşeyerek 730 bin haneyi fiber kapsamına aldı.

Türk Telekom Bölge Müdürü Timur Sevim, Türk Telekom’un 2012 yılını genişbant alanında pazara yepyeni ürünler ve teknolojiler sunacağı bir yıl olarak planladığını belirtti. Bölge Müdürü Timur Sevim, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İnternet kullanımının yaygınlaşmasında büyük rol oynayacak ve genişbant pazarını genişletmeyi hedefleyen Lokum hizmetimizin ardından Türkiye’nin her köşesindeki fiber özlemini bitiriyor ve 81 ilde fiber hizmetimizi başlatıyoruz”

Türk Telekom’un fiber internet altyapısının bulunduğu lokasyonlardaki ADSL müşterileri, talep ettiği fiber internet paketine geçiş yapabiliyor ve geçiş ücreti ödemiyor. Mevcut müşterilerin ADSL paketi için ödedikleri ücrette değişiklik olmadan yüksek hızlı fiber internet paketlerinden faydalanmaları sağlanıyor. İnternet servis sağlayıcılarının mevcut müşterileri kampanya kapsamında hiçbir ücret ödemeden daha yüksek hızlı fiber internet paketlerine geçiş yapabiliyor.