Turkcell Platinum müşterilerine Kartalkaya'da ayrıcalık

Turkcell Platinum müşterilerine Kartalkaya'da ayrıcalık
Turkcell Platinum, müşterilerinin aileleriyle birlikte kayak tatillerini daha konforlu ve keyifli geçirmesi için Kartalkaya'ya özel ayrıcalıklar sunuyor.

Turkcell açıklamasına göre, sunduğu ayrıcalıklarla müşterilerinin yaz ve kış tatillerini daha cazip hale getiren Turkcell Platinum, kış boyunca Kartalkaya'ya kayak ya da snowboard yapmaya gidecek müşterilerinin ve ailelerinin faydalanabileceği özel indirim ve avantajlarla öne çıkıyor.

Turkcell Platinum müşterilerini, Kartalkaya'da özel araçla ulaşımdan konaklamaya, otel indiriminden çocuklara kayak dersine kadar eksiksiz bir seyahat için tüm detayları kapsayan konforlu bir kayak programı bekliyor. Tüm Platinum müşterilerinin faydalanabildiği ayrıcalıklar hem kişi başı hem de dört kişilik bir aileyi kapsayacak şekilde sağlanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, "İş ve sosyal hayatlarında oldukça aktif olan Turkcell Platinum müşterilerimizin ihtiyaçlarını takip ediyor, esnekliği yüksek ve yaratıcı çözümler sunuyoruz" ifadesini kullandı. Platinum müşterilerinin büyük kısmının kış sezonunda sık sık kayağa gittiğini dile getiren Sevilengül, şunları kaydetti:

"Özellikle aileler, çocukları ile birlikte Kartalkaya'yı tercih ediyor. Bu kış çocuklarıyla birlikte Kartalkaya'ya giden anne babaları da düşünerek yeniliklerimizi buna göre düzenledik. Müşterilerimizin ve ailelerinin seyahat keyiflerini zenginleştirecek pek çok ayrıcalık sunuyoruz. Bu ayrıcalıkları yaşamak isteyen herkesi Turkcell Platinum dünyasına bekliyoruz."