Turkcell'den hanımlara SÜPER kampanya!

Turkcell'den hanımlara SÜPER kampanya!
Turkcell, sektörde bir ilke imza atarak ev hanımlarına özel bir bağlılık programıyla Yaşasın Hanımlar Kulübü'nü lanse etti.

Yaşasın Hanımlar Kulübü üyeleri, güzellikten sağlığa, pratik bilgilerden burçlara uzanan özel servislerden ve beğenilen markalarda ayrıcalıklı indirim fırsatlarından yararlanabilecek.

Turkcell, hanımları böyle konuşturacak!

Kulüp üyeleri, "Yaşasın Hanımlar" melodisiyle hanımlara özel Tonla Kazan uygulamasıyla da aile bütçelerine katkıda bulunabilecek. Üstelik Turkcell'li ev hanımları Yaşasın Hanımlar Kulübü'ne üye olduktan sonra isterlerse, haftada yalnızca 5 TL ödeyerek her gün sabah 8'den öğlen 12'ye kadar tüm Turkcell'lilerle rahatça konuşabilecekler.

Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, günlük hayatın tüm yükünü omuzlayan 16,5 milyon ev hanımına Yaşasın Hanımlar Kulübü ile yepyeni bir avantajlar dünyasının kapılarını açıyor. Turkcell'li ev hanımları, kulübe ücretsiz üye olup, anında fırsatlardan yararlanmaya başlayabiliyor.

Yaşasın Hanımlar henüz basın toplantısıyla lanse edilmeden, Turkcell'li ev hanımlarının cep telefonlarına kampanyayı tanıtan bir ön mesaj gönderildi ve bir hafta içerisinde kulübün üye sayısı 300 bini buldu.

Yaşasın Hanımlar Kulübü lansman toplantısında konuşan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, hazırladıkları programla ilgili şunları söyledi:

"Yaşasın Hanımlar" diyerek, sektörde ev hanımlarına özel hazırlanan ilk programı müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Ev hanımlarının harcadıkları büyük emeğin, ne denli zor bir görev üstlendiklerinin bilincindeyiz. Öncelikle onların isteklerini ve ihtiyaçlarını anlamak için onlarını dinledik, sonra da geri dönüşlerini değerlendirerek onların hayatını kolaylaştıracak, aile bütçelerine katkıda bulunacak teklifler geliştirdik.

Amacımız, Turkcell'li ev hanımlarına ne kadar ayrıcalıklı olduklarını hissettirmek. Evlerin sultanları bundan böyle Turkcell'de de layık oldukları gibi sultan muamelesi görecekler."

Yaşasın Hanımlar Kulübü'ne üye olmak isteyen Turkcell'li ev hanımlarının tek yapması gereken, HANIM yazıp 2222'ye ücretsiz mesaj göndermek.
 
Yaşasın Hanımlar Kulübü'nün ev hanımlarına özel teklifleri

Turkcell'in ev kadınlarının ihtiyaç ve isteklerini dinleyerek oluşturduğuYaşasın Hanımlar Kulübü, üyelerine hayatlarının önemli alanlarında zengin teklifler sunuyor.

Yaşasın Hanımlar Kulübü üyeleri çok ekonomik konuşuyor:Kulüp üyeleri SABAH yazıp2222'ye göndererek haftada yalnızca 5 TL karşılığında sabah 08:00 ile öğlen 12:00 saatleri arasında Turkcell'lilerle toplam 300 dakika paketine sahip olup,boyunca rahatça konuşabiliyor.
Hanımlara özel Tonla Kazan: Ev hanımları, Yaşasın Hanımlar Kulübü ile dilerlerse aile bütçesine katkıda bulunabilecekler. Gelen aramalara "Yaşasın Hanımlar" özel melodisini dinleten kulüp üyeleri, her 3 çağrıda 20 kuruş kazanacak.

Kulüp üyelerine ''a varan indirimler: Turkcell, ev hanımları için beğenilen markalarla anlaşarak Yaşasın Hanımlar Kulübü üyelerinin önemli ölçüde tasarruf etmesini sağlıyor. Ev dekorasyonundan sağlık harcamalarına, kozmetikten mutfak aksesuarlarına kadar pek çok alanda indirimlerden faydalanmak, ihtiyaçlarını Turkcell'in akıllı alışveriş fırsatlarıyla karşılamak isteyen Yaşasın Hanımlar üyelerinin, HANIM SIFRE yazıp 2222'ye göndermeleri gerekiyor.

Golden Rose kozmetik ürünlerinde ''a, Güral Porselen'de @'a varan ve Linens'ten indirim Yaşasın Hanımlar Kulübü üyelerini bekliyor. Ayrıca hanımlar B-fit spor merkezlerinden 2 aylık üyeliğe 1 ay, 4 aylık üyeliğe 2 ay, ücretsiz üyelik kazanıyor. Tüm bunların yanı sıra Mart ayı itibarı ile Migros'ta çeşitli ürünlerde indirim ve Ariel'de de sürpriz fırsatlar Yaşasın Hanımlar Kulübü üyelerine sunulacak.

Özel servisler: Hanımlar Dr. Mehmet Öz'ün sağlıklı yaşam tavsiyelerinin yanı sıra, moda, kişisel bakım, hobiler, yemek tarifleri ve püf noktaları gibi hayatlarını kolaylaştıracak ve renklendirecek bilgilere de sahip olabilecek. Dileyen hanımlar, yine ücretsiz olarak hamilelik ve anne-çocuk sağlığı konularında tavsiyeler ve yararlı bilgileri alabilecekler.

Ayrıca, astroloji dünyasını yakından takip etmek isteyen ev hanımları, burç servisinden 30 Mart'a kadar ücretsiz faydalanabilir.

Yaşasın Hanımlar Kulübü'ne "kadınlar matinesi" konseptli toplantı

Turkcell, ev kadınlarına özel "Yaşasın Hanımlar Kulübü"nü son yılların en ilginç ve eğlenceli basın toplantılarından biriyle kamuoyuna tanıttı. Yalnızca kadın basın mensuplarının davet edildiği toplantıda, günlük hayat, sağlık, aile bütçesine katkı ve marka avantajları kapsamında Yaşasın Hanımlar Kulübü'nün sunduğu fırsatlar anlatıldı. "Kadınlar matinesi" konseptiyle gerçekleştirilen toplantıda sanatçı Kutsi de en sevilen şarkılarından oluşan repertuarla bir mini konser verdi.