Türkiye 3.'sü Hafız Erdoğan, Vali Çeber Tarafından Ödüllendirildi

Türkiye 3.'sü Hafız Erdoğan, Vali Çeber Tarafından Ödüllendirildi
Rize Valisi Kemal Çeber, Kur'an kursları arası düzenlenen Hafızlık Yarışmasında Türkiye 3.'sü olan Güneysu Ortaköy Köyü Kur’an Kursu öğrencisi Hafız Ümmü Seleme Erdoğan'ı tebrik ederek ödüllendirdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl Türkiye geneli Kur'an kursları arası düzenlenen Hafızlık Yarışması’nın Türkiye Finali yapıldı. Rize ve Karadeniz Bölge Birincisi olarak Karadeniz Bölgesini temsilen yarışmaya katılan ve Türkiye 3.’sü olan Ümmü Seleme Erdoğan, Rize Valisi Kemal Çeber tarafından ödüllendirildi.

Hafız Ümmü Seleme Erdoğan’ı makamında kabul eden Vali Kemal Çeber, “Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Hafızlık Yarışması'nın Türkiye Finaline katılarak dereceye giren Hafız Ümmü Seleme Erdoğan kardeşimizi tebrik ediyor, yetişmesinde emeği olan kıymetli ailelerine ve hocalarına teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyarette İl Müftüsü Naci Çakmakçı da yer aldı

rize-valisi-kemal-ceber,-kuran-kurslari-arasi-duzenlenen-hafizlik-yarismasinda-turkiye-3.su-olan-guneysu-ortakoy-koyu-kur’an-kursu-ogrencisi-hafiz-ummu-seleme-erdogani-tebrik-ederek-odullendirdi.jpgrize-valisi-kemal-ceber,-kuran-kurslari-arasi-duzenlenen-hafizlik-yarismasinda-turkiye-3.su-olan-guneysu-ortakoy-koyu-kur’an-kursu-ogrencisi-hafiz-ummu-seleme-erdogani-tebrik-ederek-odullendirdi-001.jpg