Türkiye Düşmanlarına Net Uyarı

Türkiye Düşmanlarına Net Uyarı
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Küçülteceksiniz, böleceksiniz, kendinize uygun ülkeler yaratacaksınız ve daha uygun bir şekilde...

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Küçülteceksiniz, böleceksiniz, kendinize uygun ülkeler yaratacaksınız ve daha uygun bir şekilde İslam'ı yöneteceksiniz. Vallahi Türkiye'yi tanımamışsınız. Türkiye öyle sıradan bir ülke değil, başınıza bela almayın" dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, partisinin Bingöl Merkez İlçe Olağan Kongresi'ne katıldı. Bazı güçlerin ülkeyi bölerek, İslam'ı Hristiyanlaştırmaya çalıştığını vurgulayan Bakan Fakıbaba, "Amaçları inanın ülkemizi parçalamak, ülkemizi bölmek, İslam'ı Hristiyanlaştırmak. Olaya baktığımızın zaman gerçekten bunu görüyorsunuz. Bunların amacı ülke halkına yardım etmek değil. Sizler sınırlarınızı kaldırırken, birleştirirken niye İslam topraklarını bölüyorsunuz, parçalıyorsunuz. Küçülteceksiniz, böleceksiniz, kendinize uygun ülkeler yaratacaksınız ve daha uygun bir şekilde İslam'ı yöneteceksiniz. Vallahi Türkiye'yi tanımamışsınız. Türkiye öyle sıradan bir ülke değil. Başınıza bela almayın" diye konuştu.

"BİZ KARDEŞİZ, BİZİ BÖLMELERİ MÜMKÜN DEĞİL"

Türkiye ve AB ilişkilerini de değerlendiren Fakıbaba, "Çok samimi bir arkadaşım ve Avrupa'da milletvekili olan bir kardeşim. Dedi ki ben bir Cumhurbaşkanı ile çok samimiyim. Dedi ki, biz sizi almayız, niye dedim. Çünkü siz Müslümansınız. Belli, şartlarını koymuşlar. Onların bizi kabul etmesi mümkün değil ve Sayın Cumhurbaşkanımız da bunu çok iyi biliyor. Şuan uygulanan politikanın yürekten olduğuna inanıyorum. Şunu çok iyi bilmeleri gerekir ki, bizi bölemezler. Çünkü biz kardeşiz, bizi bölmeleri mümkün değil. Bizim ayrılmamız mümkün değil aramızda bir fark yok" ifadelerini kullandı.

"Bir şeyleri bahane ederek ülkeyi bölmek isteyen insanlar var" diyen Fakıbaba, "Burada Allah'ın izniyle Türk'ünde , Arap'ında sahibi sizlersiniz. Bizler varken sana ne oluyor kardeşim. Binlerce kilometreden kalkıyorsun falanın hakkını korumaya yeltenerek, buraya geliyorsun yok öyle yağma. Biz kendi haklarımızı korumayı biliyoruz evvel Allah. Dünya aleme ders vermemiz lazım. Bu seçim sadece AK Parti'nin, sadece ülkenin seçimi değil, bu seçim İslam'ın seçimidir. Yemen'in, Arakan'ın, Irak'ın, Suriye'nin, bütün bölgenin ve Müslüman aleminin seçimidir. Bütün insanların bütün Müslümanların gözü Türkiye'dedir. Acaba Recep Tayyip Erdoğan'ın partisi ne yapacak. Karşı tarafta diyor ki, biz bunları nasıl yeneceğiz. Vallahi hayal kırıklığına uğrayacaksınız. 2019 sonra 2023 hedeflerine sizlerle beraber gideceğiz. Hepimiz dik duracağız hepimiz çalışacağız. Partimiz için bir oy bir oydur. 50+1 hem Türkiye'nin hem İslam âleminin kaderini belirleyecektir. Allah'ın izniyle önce yerel seçimde sonra genel seçimde Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı yapacağız ve Türkiye'nin önü açılacak. Ve ben biliyorum ki, yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile Türkiye çok şeyler kazanacak" diyerek sözlerini tamamladı.

"MÜDAHALELERİ BOŞA ÇIKARACAĞIZ"

2019 yılında yapılacak seçimlere dikkat çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ise, "Önümüzde çok önemli bir takvim var. 2019'da üç tane çok önemli kritik seçimi ve yeni sistemin ilk seçimlerini yaşayacağız. Şuanda bir geçiş sürecindeyiz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine henüz tam olarak geçmedik. Şuanda partili Cumhurbaşkanlığı süreci yaşıyoruz. Bu sistemi kurarken de bir çok saldırılara uğradık 2019 yılında da karşımıza birçok engel birçok müdahaleler ile karşı karşıya kalacağız. Ama biz ne kadar güçlü olursak teşkilatlarımızla, el ele ne kadar birlik içinde olursak, bugüne nasıl geldiysek bundan sonra da bu müdahaleleri boşa çıkaracağız" ifadelerini kullandı.

Programa, Bakan Fakıbaba ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz'ın yanı sıra AK Parti Bingöl milletvekili Enver Fehmioğlu, İstanbul Milletvekili Azmi Ekinci, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun ve parti teşkilatı katıldı.

(Yılmaz Atar - Muhammet Ali Çiftçi / İHA)

Türkiye Düşmanlarına Net Uyarı

Türkiye Düşmanlarına Net Uyarı

Türkiye Düşmanlarına Net Uyarı

Kaynak:IHA