Türkiye'nin en fazla etkinlik yapan derneğiyiz

Türkiye'nin en fazla etkinlik yapan derneğiyiz
Merkezi İstanbul'da bulunan Çayeli Dernekler Federasyonu (ÇAYDEF) Başkanı Yılmaz Hüsrev, Türkiye'nin en fazla etkinlik yapan derneği olduklarını söyledi.

Hüsrev, yaptığı açıklamada, derneklerinin kongrelerini yaptıklarını ve başkanlığa yeniden seçildiğini belirtti.

Yeni dönemde birçok faaliyette bulunacaklarını ifade eden Hüsrev, ''İstanbul ve Çayeli'nde bulunan bütün Çayelililer'i kucaklamak için kapı kapı dolaşacağız. Hastaları ziyarete gideceğiz. Gençlere ve çocuklara sahip çıkacağız. Önümüzdeki faaliyet dönemi için söz verdiklerimizi eksiksiz olarak yerine getireceğiz'' dedi.

Çayeli festivalini en güzel şekilde kutlayacaklarını kaydeden Hüsrev, Çayelili gençlerin birlikte faaliyet yapacakları bir gençlik merkezi oluşturacaklarını, gerekirse Çayeli'nde bir şube açacaklarını söyledi.

Hüsrev, en kısa zamanda bir kooperatif kuracaklarını ifade ederek, ''İstanbul'a yakın bir yerde ahşap evler yaparak üyelerimize dağıtacağız. Bunun için her zaman olduğu gibi birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamından ayrılmayacağız. Derneğimiz çatısı altında faaliyet göstermek isteyen bütün derneklere, kapılarımız sonuna kadar açıktır'' diye konuştu.

Hüsrev, kuruluş etkinlikleri için 20 Aralık Pazar günü musiki cemiyetlerinin Üsküdar Kültür Merkezinde Türk Sanat Musikisi konseri verileceğini, konsere herkesin davetli olduğunu kaydederek, ''Folklor ve tiyatro çalışmaları da yapıyoruz. Zaman zaman gösteri ve tiyatro etkinlikleri düzenleyeceğiz. Türkiye'nin en fazla etkinlik yapan derneğiyiz'' diye konuştu.