Türkiye’nin En Modern Fotoğraf Stüdyosu Rize’de Açıldı

Türkiye’nin En Modern Fotoğraf Stüdyosu Rize’de Açıldı
Rize'de faaliyette buluna Artan Fotoğrafçılık, Türkiye’nin en modern fotoğraf stüdyosunu hizmete soktu.

1985 yılında Rize’de hizmet vermeye başlayan Artan Fotoğrafçılık, Rize Merkez Atatürk Caddesindeki stüdyo mağazasını tadilata alarak büyütüp, 6 kat üzerinde hizmet verecek konuma getirerek Türkiye’nin en modern fotoğraf stüdyosunu oluşturdu. Artan Ailesinden Murat, Ayhan, İsmail, Kemal, İdris ve Yunus Artan, bugün düzenlenen törenle Artan Fotoğrafçılık stüdyo mağazasını hizmete soktu.

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(1).jpg

Açılış törenine, Rize Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül, Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Murat Sadettin Türüt, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Ticaret Borsa Başkanı Mehmet Erdoğan, MÜSİAD Rize  Şube Başkanı Mahmut Dabak, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(4).jpg

Açılış töreni öncesi Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu yaptığı konuşmada, Artan Fotoğrafçılık’ın Rize’de bir marka olduğunu belirterek Artan Fotoğrafçılık’ın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Artan’ın, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunda birlikte çalıştığı arkadaşlarından olduğundan kendileri için ayrı bir önemi olduğunu kaydetti. Rize’ye böyle bir mekanı kazandırdıkları için Murat Artan’a teşekkürlerini sunan Karamehmetoğlu, açılan müessesenin Rize’ye görsel anlamda da güzellikler katacağını kaydederek, işyerinin Rize’ye, bölge halkına ve Artan Ailesine hayırlı olmasını diledi.

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(2).jpg

Karamehmetoğlu’nun ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren Rize Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz ise mağazanın hayırlı olması dileğinde bulundu.

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(8).jpg

Yapılan konuşmaların ardından ise hep birlikte kesilen kurdelanın ardından stüdyo mağazası hizmete açıldı.

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(11).jpg

Artan Fotoğrafçılık Yönetim Kurulu Başkanı Murat Artan ise, açılış sonrası yaptığı açıklamada, 1985 yılından itibaren Rize’ye hizmet verdiklerini kaydederek, bugün hizmete açtıkları stüdyo ile Rize’nin kalite standartlarını bölgenin hatta Türkiye’nin üzerine çıkardıklarını belirtti. 6 kat üzerinde 3 farklı stüdyo ile kaliteden ödün vermeden hizmet vermeye devam edeceklerini ifade eden Artan, “Stüdyo Mağazamızın açılışı sadece Rize’de değil, ülke genelinde de büyük bir merak ve heyecanla bekleniyordu. Türkiye’de ilk kez böylesine bir mağaza hizmete açıldığından bu stüdyo hem bölgeye hem de ülke geneline örnek teşkil edecektir. Burada biri açık hava, ikisi kapalı mekan olmak üzere aynı anda 3 stüdyo ile müşterilerimize en güzel şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Artan, ayrıca, düğün, nişan, çocuk, sünnet, mezuniyet, dış çekim, ürün çekimlerinin yanı sıra düğün belgeseli, prodüksiyon hizmetleri, helikopter kamere ve 3d sanal tur hizmetlerini de müşterilerine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(29).jpg

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(23).jpg

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(25).jpg

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(20).jpg

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(24).jpg

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(19).20140625163048.jpg

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(3).jpg

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(5).jpg

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(6).jpg

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(7).jpg

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(10).20140625162420.jpg

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(12).jpg

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(13).jpg

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(14).jpg

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(15).jpg

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(17).jpg

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(18).jpg

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(21).jpg

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(22).jpg

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(26).jpg

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(27).jpg

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(28).jpg

artan-fotografcilik-rizede-acildi-(16).jpg