Türkiye’nin Yüzü ÇAYKUR, Deprem Bölgelerinde Sıcak Çay İkram Nokta Sayısında 100’e Yaklaşıyor

Türkiye’nin Yüzü ÇAYKUR, Deprem Bölgelerinde Sıcak Çay İkram Nokta Sayısında 100’e Yaklaşıyor
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem bölgelerinin tamamında sıcak çay ikramında bulunarak vatandaşların içini ısıtan ÇAYKUR, sıcak çay ikram nokta sayısını her geçen saatte artırıyor.

6 Şubat’ta meydana gelen ve "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerin ardından ilk günden itibaren çay tadım ve reklam tırları ile araçlarını depremzedelere sıcak çay ikramında bulunmak için bölgeye gönderen ÇAYKUR, depremin 5. gününde sıcak çay ikram nokta sayısını 100’e çıkarmak üzere.

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’in talimatıyla koordine olan ÇAYKUR ekipleri, 10 ilin tamamında daha çok vatandaşa hizmet verebilmek için arı gibi çalışırken hizmet verilen stand ve nokta sayısında da her geçen saatte artış sağlıyor. Deprem bölgelerinde dün itibariyle 50’den fazla noktada sıcak çay ikramında bulunan ÇAYKUR, bu sabah itibariyle bu sayıyı 60’ın üzerine çıkardı.

Gün içinde kurulacak diğer standlarla beraber ÇAYKUR’un bugün 100 noktada depremzedeler ile bölgede yardım çalışmalarına katılan görevlilere sıcak çay ikramında bulunması bekleniyor.

turkiyenin-yuzu-caykur-deprem-bolgelerinde-sicak-cay-ikram-nokta-sayisinda-100e-yaklasiyor-1.jpgturkiyenin-yuzu-caykur-deprem-bolgelerinde-sicak-cay-ikram-nokta-sayisinda-100e-yaklasiyor-2.jpgturkiyenin-yuzu-caykur-deprem-bolgelerinde-sicak-cay-ikram-nokta-sayisinda-100e-yaklasiyor-3.jpgturkiyenin-yuzu-caykur-deprem-bolgelerinde-sicak-cay-ikram-nokta-sayisinda-100e-yaklasiyor-4.jpgturkiyenin-yuzu-caykur-deprem-bolgelerinde-sicak-cay-ikram-nokta-sayisinda-100e-yaklasiyor-5.jpgturkiyenin-yuzu-caykur-deprem-bolgelerinde-sicak-cay-ikram-nokta-sayisinda-100e-yaklasiyor-6.jpgturkiyenin-yuzu-caykur-deprem-bolgelerinde-sicak-cay-ikram-nokta-sayisinda-100e-yaklasiyor-7.jpgturkiyenin-yuzu-caykur-deprem-bolgelerinde-sicak-cay-ikram-nokta-sayisinda-100e-yaklasiyor-8.jpgturkiyenin-yuzu-caykur-deprem-bolgelerinde-sicak-cay-ikram-nokta-sayisinda-100e-yaklasiyor-9.jpgturkiyenin-yuzu-caykur-deprem-bolgelerinde-sicak-cay-ikram-nokta-sayisinda-100e-yaklasiyor-10.jpgturkiyenin-yuzu-caykur-deprem-bolgelerinde-sicak-cay-ikram-nokta-sayisinda-100e-yaklasiyor-11.jpgturkiyenin-yuzu-caykur-deprem-bolgelerinde-sicak-cay-ikram-nokta-sayisinda-100e-yaklasiyor-12.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum