Türüt sakat futbolcular hakkında bilgi verdi

Türüt sakat futbolcular hakkında bilgi verdi
Çaykur Rizespor Kulübü tarafından sakat oyuncular Varesanovic, Laine, Gökhan ve Benhur’un sağlık durumu hakkında açıklamada bulunuldu.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da Asbaşkan ve kulübün sağlık komisyonu başkanı Prof. Dr. Hasan Türüt; sağlık sorunları yaşayan futbolcular Dal Varesanovic, Janne-Pekka Laine, Gökhan Akkan ve Benhur Keser’in son durumu hakkında bilgileri kamuoyu ile paylaştı.

Türüt, açıklamasında futbolcularla ilgili şunları kaydetti: “

DAL VARESANOVIC: 23 Şubat 2024 günü oynanan Yılport Samsunspor maçında aldığı darbe sonucu sakatlanan oyuncunun yapılan muayene, kontrol ve tetkikleri sonucunda yüzündeki zygomatic kemikte kırık tespit edilmiş olup 4-6 hafta maske ile antrenman yapıp maç oynayabileceği kararı verilmiştir.

JANNE-PEKKA LAINE: Travmatik pnömotoraks tanısı konan ve 11 Ocak 2024 Perşembe günü ameliyat edilen oyuncumuzun tedavisi devam etmekte olup tahmini geri dönüş süresi 3-6 hafta olarak öngörülmüştür.

GÖKHAN AKKAN: 16.02.2024 tarihinde son antrenmanda sakatlanarak antrenman yarıda bırakan oyuncumuz ertesi gün yapılan tetkikinde arka adalesinde zorlama tespit edilmiş ve tedavisine devam edilmektedir.

BENHUR KESER: 17.02.2024 tarihinde oynanan Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuzun yapılan muayene ve detaylı tetkikleri sonucunda hamstring ( uyluk arka adale) grubu semimembranous kasında izole musculotendinous junction ( kas tendon kavşağı) total’e yakın rüptür tespit edilmiştir. Yapılan çoklu konsültasyonlar sonrasında 27 Şubat 2024 Salı günü Finlandiya’da ameliyat edilecektir. Tahmini geri dönüşü 2-4 ay olarak öngörülmektedir.”

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum