Türüt'ten 2 Mart Kurtuluş Mesajı

Türüt'ten 2 Mart Kurtuluş Mesajı
AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Rize’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, bugün Cennet köşesi Rize’mizin düşman işgalinden kurtuluşunu hep birlikte büyük bir coşkuyla kutladığımızı ifade eden Başkan Türüt, “Aziz milletimizin hürriyet aşkıyla başlattığı mücadele sonucu kazandığımız şehrimizi çok zor şartlar altında canını, kanını feda eden tarih sayfalarına isimleri altın harflerle yazılmış olan ecdadımıza borçluyuz.  Değerli Hemşerilerim, geçmişte her bir karışı için can veren şehit kanıyla sulanan topraklarımız kolay kazanılmadı. Bu nedenle bugün sahip olduğumuz Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin kıymetini bilmeliyiz. Geleceğe yön verirken, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, bu önemli değerlerimizi gelecek kuşaklara aktarmak adına yaşamak ve yaşatmak ortak sorumluluğumuz olmalıdır.” dedi.

Türüt, tüm hemşerilerinin 2 Mart Rize’nin Kurtuluş yıldönümünü kutladığı mesajının son bölümünde ise “Bu duygu ve düşüncelerle Rize’mizin düşman işgalinden kurtuluşunun 97.yıl dönümünde gözünü kırpmadan canını veren  ebediyete intikal eden şehitlerimizi merhum gazilerimizi rahmet  saygı ve hürmetle anıyor, tüm hemşerilerimizin 2 Mart  Kurtuluş Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.