Tutuklanan kadın 4 aylık bebeğiyle cezaevine girdi

Tutuklanan kadın 4 aylık bebeğiyle cezaevine girdi
Samsun'da hırsızlık suçundan tutuklanan 20 yaşındaki genç kadın kucağında 4 aylık oğlu ile birlikte cezaevine götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Gazi Caddesi'ndeki bir parfümcüde Keziban Ş. adlı kadının çantasından içinde 180 euro ile 580 lira para bulunan cüzdanı çalındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri güvenlik kamerası kayıtlarından da yararlanarak hırsızlık olayını aynı suçtan çok sayıda sabıkası bulunan 20 yaşındaki Damla G. ile akrabası 14 yaşındaki D.G. adlı kızın gerçekleştirdiğini tespit etti. Olayla ilgili Damla G. ile D.G., adlı kız yakalanarak gözaltına alındı. D.G., Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

tutuklanan-kadin-4-aylik-bebegiyle-cezaevine-girdi2.jpg

Samsun Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları tamamlanan Damla G. ile Çocuk Şube Müdürlüğü'nde bulunan D.G., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Kucağında 4 aylık oğlu M.G. ile birlikte adliyeye getirilen Damla G. ile D.G., çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandılar. Damla G.'nin ayrıca 2 ayrı hırsızlık suçundan arandığı ortaya çıktı. Tutuklanan Damla G., kucağında 4 aylık oğlu ile birlikte Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

tutuklanan-kadin-4-aylik-bebegiyle-cezaevine-girdi53.jpgtutuklanan-kadin-4-aylik-bebegiyle-cezaevine-girdi1.jpgtutuklanan-kadin-4-aylik-bebegiyle-cezaevine-girdi5.jpg