Tütüneker: 1 Puanı Haketmiştik

Tütüneker: 1 Puanı Haketmiştik
Ç.Rizespor'un Teknik Dİrektörü Uğur Tütüneker'in 2-0 kaybedilen Bursaspor karşılaşma sonrası ilk açıklamaları şöyle:

Ç.Rizespor ile Bursaspor arasında oynanan ve Bursaspor'un 2-0 galibiyetiyle sona eren karşılaşmanın ardından Ç.Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker kötü oynamadıklarını en az bir puanı hak ettiklerini açıkladı.

Önce Lig TV'ye ardından basın toplantısında konuşan Uğur Tütüneker şunları kaydetti: Maç aslında bizim açımızdan çok kötü geçmedi. İstatistiklere bakarsak 17 şut attık bir tanesi kaleyi tutmadı. Kontrataktan bir tane yiyince sonuç kaçınılmaz oluyor. Aslında posizyonlarımız var ama olmadı. 12 maç var bu ligde kalmamız lazım. Çocuklar kötü oynamadı. Ama futbol için gol lazım. İyi futbol oynadık 1 puanı hakettiğimizi düşünüyorum. Lualua ve Engin geldikten sonra daha iyi olacağımıza inanıyorum.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Tütüneker, "Maalesef 2-0 mağlup olduk. Buraya çok ümitli geldik. Ama ortada çok kötü futbol yoktu. İyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Çok kötü gol yedik. İkinci gole kadar çok baskılıydık. Onları yapabilseydik, Bursaspor'u zora sokabilirdik. Gol pozisyonları değerlendirmemiz lazım. Futbolun işi gol. Golü bulamazsanız 2-0 mağlup olursunuz. Takımımızı moral olarak üst seviyede tutmamız gerekiyor. 12 haftada daha var ve 5-6 tane maç almamız gerekiyor" açıklamasında bulundu.

Tütüneker, ayrıca, Lua Lua ve Engin Baytar'ın da yokluklarını hissettiklerini söyledi.

RİZESPORLU FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI

Bursaspor'u tebrik eden Oboabona, "Biz buraya 3 puan almak için gelmiştik. Maçtan mağlup olmamamız gerekiyordu. Artık çok çalışıp, önümüzdeki maçlara bakmamız gerekiyor" diye konuştu.

EREN ALBAYRAK: "ÖNÜMÜZDE 12 TANE FİNAL MAÇI VAR"

Eren Albayrak ise karşılaşmayı şöyle değerlendirdi:"2-0 mağlup olduk. Geçen haftadaki oyunu hücum tarafına iyi yansıtamadık. İstemediğimiz bir sonuç oldu. Geçen hafta güzel galibiyet almıştık. Bunu devam ettirmek istiyorduk, olmadı. Üzgünüz. Bundan sonra 12 tane final maçımız var. Bunları en iyi şekilde tamamlayıp, istediğimiz yerlere gelmek istiyoruz."

"BENİM İÇİN DUYGUSAL MAÇ OLDU"

Bursaspor'un kendisinde özel bir yeri olduğunu ifade eden Albayrak, "Benim için Bursaspor çok özel. Ben burada büyüdüm ve futbola başladım. Bir yerlere vardıysam Bursaspor sayesinde oldu. Benim için duygusal bir maç oldu" şeklinde konuştu.