TÜYAP'a Giden Kitap Kurdu Öğrencilerden Vali Çakır'a Ziyaret

TÜYAP'a Giden Kitap Kurdu Öğrencilerden Vali Çakır'a Ziyaret
Rize Merkez İstiklal Ortaokulu öğrencilerinden en çok kitap okuyan 10 öğrenci

Rize Merkez İstiklal Ortaokulu öğrencilerinden en çok kitap okuyan, derslerinde başarılı olan ve ilgili öğrenciler arasından seçilen 10 öğrenci, Gönül Elçileri Projesi kapsamında,  2-10 Kasım tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen 32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarını ziyaret etti.

İstiklal Ortaokulu öğrencileri, TÜYAP Kitap Fuarında, bir yandan Türkiye’nin önde gelen yazarlarıyla buluşmanın heyecanını yaşarken, bir yandan da yazarlarla iki gün boyunca görüşüp söyleşiler yaptılar. Öğrenci grubu, TÜYAP kitap fuarının dışında İstanbul’un tarihi ve turistik merkezlerini de ziyaret etme imkanını buldu.

kitap-kurdu-ogrenciler,-tuyap-kitap-fuarinda-yazarlarla-bulustu-1.jpg

İstanbul Kitap Fuarı’nın kendileri için farklı bir anlam taşıdığını ifade eden öğrenciler, Okul Müdürü Mehmet Demir ile birlikte, İstanbul (TÜYAP) gezisinin ardından; Rize Valisi Nurullah Çakır’ı Makamında ziyaret ederek izlenimlerini ve memnuniyetlerini aktardılar.

Ziyaret esnasında; imkanlar ölçüsünde bu tür organizasyonları her zaman desteklediklerini ifade eden Vali Çakır, organizasyona vermiş oldukları katkılardan dolayı Rizeli Gönül Elçilerine de teşekkür etti.

kitap-kurdu-ogrenciler,-tuyap-kitap-fuarinda-yazarlarla-bulustu-2.jpg