Uçak, Fenerbahçe Formasıyla Uğurlandı

Uçak, Fenerbahçe Formasıyla Uğurlandı
Yakalandığı amansız hastalık sonucu yaşamını yitiren Rize Tevfik İleri Anadolu Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Uğurcan Uçak gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Fenerbahçeli olan Uğurcan Uçak'ın (17) cenazesi Fenerbahçe bayrağına sarılı bir tabutla son yolculuğuna uğurlandı. Tabutun üzerinde ayrıca Uğurcan Uçak'ın sınıf arkadaşları tarafından hazırlanan ve fotoğrafının yer aldığı “12-B SENİNLE” yazılı tişört yer aldı.

Rize Belediyespor antrenörlerinden Cengiz Uçak ile Rize Belediyesi Özel Kalem Personellerinden Saime Temizkan, Canan Delibalta ve Erkan Uçak ile İbrahim, Mustafa ve Selim Parlak'ın genç yaşta hayatını kaybeden yeğeni, Necat Uçak'ın oğlu Uğurcan Uçak, bugün İkindi Namazına müteakiben Hayrat Mahallesi Yukarı Hayrat Camii’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedildi.

ugurcan-ucak-rize.jpg

ugurcan-ucakin-cenaze-toreni-rize-1.jpg

ugurcan-ucakin-cenaze-toreni-rize-2.jpg

ugurcan-ucakin-cenaze-toreni-rize-3.jpg

Eğitim camiası ile çok sayıda Rize Belediyesi Personeli ve vatandaşın katıldığı cenaze törenine ayrıca Rize İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım, Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcısı İsmail Kosif, Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ali Osman Çelik, Rize Belediyesi Zabıta Müdürü Bayram Ali Sarı, Rize Belediyesi Daire Amirleri, Milli Eğitime bağlı Okul Müdürleri, Hayrat Mahallesi sakinleri, Uğurcan Uçak’ın öğrenim gördüğü Rize Tevfik İleri Anadolu Lisesi öğrencileri ile 12-B sınıf arkadaşları ve sevenleri ile yakınları katıldı.

ugurcan-ucakin-cenaze-toreni-rize-4.jpg

ugurcan-ucakin-cenaze-toreni-rize-8.jpg

ugurcan-ucakin-cenaze-toreni-rize-24.jpg

ugurcan-ucakin-cenaze-toreni-rize-10.jpg

ugurcan-ucakin-cenaze-toreni-rize-13.jpg

Uçak Ailesinin cenazeden önce ve sonra başsağlığı dileklerini kabul ettiği törende Uğurcan Uçak, kılınan cenaze namazı ve yapılan duaların ardından gözyaşları arasında ebediyete uğurlandı. Uçak, beyin tümörü dolayısıyla Ankara'daki İbni Sina Hastanesi'nde tedavisi devam ederken dün sabahın erken saatlerinde yaşama veda etmişti.

ugurcan-ucakin-cenaze-toreni-rize-5.jpg

ugurcan-ucakin-cenaze-toreni-rize-6.jpg

ugurcan-ucakin-cenaze-toreni-rize-9.jpg

ugurcan-ucakin-cenaze-toreni-rize-11.jpg

ugurcan-ucakin-cenaze-toreni-rize-12.jpg

ugurcan-ucakin-cenaze-toreni-rize-20.jpg

ugurcan-ucakin-cenaze-toreni-rize-21.jpg

ugurcan-ucakin-cenaze-toreni-rize-22.jpg

ugurcan-ucakin-cenaze-toreni-rize-23.jpg

ugurcan-ucakin-cenaze-toreni-rize-25.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Uçak Ailesinin 1 Ayda 2. Büyük Acısı