Uche Kalu PTT 1.Ligi tanıyorum

Uche Kalu PTT 1.Ligi tanıyorum
PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor’un Ç.Rizespor’dan sezon sonuna kadar kiraladığı Kalu Uche, Adana’ya gelerek takımın kampına katıldı.

Takım arkadaşları ile tanışan siyahi oyuncu, öğleden sonra yapılan antrenmana katıldı. Lisans işlemleri tamamlanan golcü oyuncu Uche, sempatik hareketleri ile şimdiden takıma uyum sağladı.

Uche Kalu, birçok kulüpten teklif aldığını ancak Adanaspor’u tercih ettiğini söyledi. Ç.Rizespor forması altında Adanaspor’a karşı mücadele ettiğini belirten Uche Kalu, “O sezon Adanaspor maçlarımız çok zor geçti. Şimdi sezon sonuna kadar bu takımın formasını giyeceğim. Katkı koymak ve sıralamada yukarılara çıkmak istiyoruz” dedi.

Uyum sorunu çekmeyeceğini belirten başarılı futbolcu, “PTT 1. Lig’i yakından tanıyorum. Ç. Rizespor forması altında 8 Süper Lig, 1 kupa maçı oynadım. Yabancı sınırlamasından dolayı kalan maçlarda kadro dışı kaldım. Çok çalışıp atacağım gollerle yeniden eski günlerime dönmek istiyorum. 5 Ocak Stadı’nın atmosferini hatırlıyorum. Şu anda tek düşüncemiz bir an önce 3 puanla tanışmaktır” diye konuştu.

uche-kalu-adanasporda.jpg

Bu arada turuncu-beyazlı takım yarın sabah hava yolu ile İzmir’e, oradan da karayolu ile Manisa’ya geçecek. İki gün boyunca hazırlıklarını Manisa’da sürdürecek olan Adanaspor, karşılamanın ardından Adana’ya dönecek.

Bu arada sakatlıkları devam eden Marco, Cem ve cezalı Tiago Pazar günü forma giyemeyecek.