Ücretsiz kendi işini kurma fırsatı

Ücretsiz kendi işini kurma fırsatı
Orjinal, müthiş fikirleri olan genç girşimcilere ücretsiz kendi işini kurma fırsatı. Son başvuru tarihi 21 Ağustos. İlgilenenler bu fırsatı kaçırmasın.

Genç Yönetici İş Adamlar Derneği (GYİAD) ve Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından ücretsiz düzenlenen ''Girişimciliği Geliştirme Sertifika Programı'' 1-21 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Konuya ilişkin açıklamaya göre, kendi işinin patronu olmak isteyen ve iş fikri olan girişimcileri desteklemek amacıyla hazırlanan program, bu yıl dördüncü kez düzenleniyor.

Son başvuru tarihinin 21 Ağustos olduğu sertifika programına katılmak isteyenler başvurularını (www.gyiad.org) adlı internet adresindeki başvuru formunu ve orijinal iş projelerini ıslak imzayla birlikte GYİAD merkez ofisine posta yoluyla ulaştırarak yapılabilecek.

Girişimciliği Geliştirme Sertifika Programı'nda katılımcılar, ''girişimcilik'', ''iş planı'', ''finansal analiz'', ''bütçeleme'', ''nakit yönetimi'', ''iş geliştirme'', ''personel yönetimi'', ''şirket kurma'', ''proje geliştirme'', ''iş idaresi'', ''yasal ve vergisel mevzuat'' gibi konularda eğitim alacak.