Üçü Bir Arada'ya Açıklama

Üçü Bir Arada'ya Açıklama
Cumartesi günü sitemizde yer verdiğimiz "Üçü Bir Arada" adlı haberimize Ak Parti Çamlıhemşin Teşkilatı'ndan açıklama geldi.

Ak Parti Çamlıhemşin İlçe Teşkilatı'ndan, sitemizde yer verdiğimiz çöp haberi "Üçü Bir Arada"ya açıklama yapıldı.

Açıklamada özellikle Ak Parti Çamlıhemşin Teşkilatı'nın Bağımsız Belediye Başkanlığı görevini yürüten İdris Melek'e verilen ama kabul görmeyen birlik ve destek mesajları dikkat çekti.

Ak Parti Çamlıhemşin İlçe Teşkilatı'ndan yapılan o açıklama:

Biz Ak Parti Teşkilatı olarak, Çamlıhemşin Belediyesi'ne yardım elini uzattığımız halkımız tarafından bilinmektedir. İşçi maaşlarını ödeyemeyen Çamlıhemşin Belediyesi'ne geçen ay 75 bin TL. kaynak aktardık ve bize bir teşekkür bile edilmedi. Belediyeye yaptığımız ziyaretlerimizde Sayın Belediye Başkanımız İdris Başkana herzaman dediğimiz gibi Ak Parti olarak herzaman yanınızdayız dedik. Gel, beraber Çamlıhemşin için çalışalım dedik ancak yanıt yine olumsuz geldi. Üzülerek söylüyoruzki teşkilat olarak bütün yardımları geri tepmekten başka hiçbir karşılık göremedik. Yine aynı teklifi halkımız huzurunda sunuyoruz, biz Ak Parti teşkilatı olarak Çamlıhemşin'de yapılacak her hizmette belediyemizin karşısında değil yanındayız. Çamlıhemşin'de olan bütün olumsuzlukları Partimize mal etmeyi bir kenara bırakıp bizimle beraber çalışması için çok kez teklif ettik ancak belediye Encümenlerinin toplanmasının ardından olumsuz yanıt aldık. Sayın Belediye Başkanımız İdris Başkana destek vermeye Çamlıhemşin Ak Parti teşkilatı olarak hazırız diyor halkımıza saygılar sunarız.

Kaynak:Baylar Ajans

İLGİLİ HABERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/ucu-bir-arada-12378.htm