UEFA'daki rakiplerimiz belli oldu

UEFA'daki rakiplerimiz belli oldu
UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Sivasspor'un playof turundaki rakipleri belli oldu. En güçlüsü Sivas'a çıktı.

UEFA Avrupa Ligi playof turunda mücadele edecek takımlar belli oluyor... 76 takımın iki torba halinde girdiği kura çekimi, İsviçre'nin Nyon kentinde yapıldı.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın seri başı olarak katıldığı kura çekiminde eşleşmeler şöyle oldu:

2. Torbadan seri başı olan Galatasaray'ın rakibi belli oldu. Galatasaray, Estonya temsilcisi Levadia Tallinn ile eşleşti... Galatasaray ilk maçı 20 Ağustos'ta sahasında, rövanş maçını ise 27 Ağustos'ta deplasmanda oynayacak.

4. Torbadan kuraya giren Trabzonspor'un rakipleri seri başı takımlar... Bu torbada; Lazio, PSV, Basel, Partizan ve Toulouse var...  Trabzonspor, Fransa temsilcisi Toulouse  ile eşleşti.

5. Torbadan kuraya giren Sivasspor'u Shatkar Donetsk, Ajax ve Herta Berlin, Atleticho Bilbao gibi güçlü rakipleri bekliyor... Sivasspor,  Lucesku'nun çalıştırdığı Ukrayna'nın Shaktar Donetsk takımıyla eşleşti. Sivasspor ilk maçını deplasmanda yapacak.

7. Torbadan seri başı olarak kurya giren Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri; Slovan Liberec, Guingamp, Sion, Strum Graz... Fenerbahçe,  İsviçre temsilcisi FC Sion ile eşleşti... Fenerbahçe'nin ilk maçı deplasmanda oynayacak.