Ufo'lar Rize'ye İndi !

Ufo'lar Rize'ye İndi !
Dünyayı işgal etmek için Rize semalarına giren bir uzay gemisi ile uzaylıları engellemeye çalışan iki Türk ajanının hikayesini anlatan bir grup amatör yapımcının cep telefonu ile çekimini yaptığı Mapavri Günlükleri isimli bilim kurgu film, ilgi odağı oldu

Rize’nin Çayeli ilçesinde bir grup amatör yapımcının cep telefonu ile çekimini yaptığı Mapavri Günlükleri isimli bilim kurgu film vizyona girmeden ilgi odağı oldu. Film, dünyayı işgal etmek için Rize semalarına giren bir uzay gemisi ile uyarlıları engellemeye çalışan iki Türk ajanın hikayesini anlatıyor.

“Yalnız olmadığımızı söylemişlerdi” sloganıyla yola çıkan filmi cep telefonu ile çektiklerini belirten yapımcı Safa Eyüboğlu, “Filme başlarken asıl amacımız Hollywood gibi milyonlarca dolar harcamadan güzel bir şeyler ortaya koyabilmek oldu. Bunu başardığımıza inanıyorum. Elimizde sinematik kameralar olsaydı tabii ki sonuç çok daha farklı olurdu” dedi.

mapavri-gunlukleri-3.jpg

Çekimlerinin yüzde 40’lık bölümü tamamlanan Mapavri Günlükleri’nin 2013 sonunda vizyona girmesi bekleniyor. Filmin adı olan “Mapavri” kelimesi ise Çayeli İlçesinin eskiden kullanılan ismi olduğu belirtildi.

mapavri-gunlukleri-1.jpg

mapavri-gunlukleri-2.jpg