Uğur Işılak, Rizeliler ile Buluştu, Şentürk'e 'Neden Evet' Cevabını Verdi

Uğur Işılak, Rizeliler ile Buluştu, Şentürk'e 'Neden Evet' Cevabını Verdi
Türk Halk Müziğinin sevilen ismi Uğur Işılak, Rizeliler ile buluştu.

Türk Halk Müziğinin sevilen ismi, AK Parti'nin Eski İstanbul Milletvekili Uğur Işılak, Ensar Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Rize Şubeleri tarafından düzenlenen "Uğur Işılak ile Müzik Şöleni"nde sevenleriyle bir araya geldi. 

img_4749.jpg

İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Osman Aşkın Bak ile AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, AK Parti Rize İl Başkan Yardımcıları Ali Avcılar ve Savaş Tabak, Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar, Türkiye İnsan Hakları Kurulu Üyesi Avukat Harun Mertoğlu, TÜGVA Rize Şube Başkanı Muhammet Yıldız, Ensar Vakfı Rize Şube Başkanı Fethullah Şen, İlim Yayma Cemiyeti Rize Şube Başkanı Necmettin Yavaş ve vatandaşlar katıldı.

4f88a931-f687-4a8b-a7d1-622f51953c7d.jpg

Işılak'tan önce sahneye çıkan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, halka hitap ederek, “Kısa bir dönem de olsa beraber milletvekilliği yaptığımız  çok değerli arkadaşımız, siyasi hareketimize ve düşünce dünyamıza gerçekten sözüyle sazıyla  katkı sunan çok değerli dostumuz Uğur Işılak’ı ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yarınlarımızın bugünlerimizden daha güzel olmasını diliyorum. 16 Nisan’da EVET oylarımızla inşallah ülkemizin geleceğine güzel bir yön vermiş oluruz.” şeklinde konuştu.

Söyleşi ve müzik şöleni programını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bestelediği ve Dombıra olarak bilinen şarkısıyla tamamlayan sanatçı Uğur Işılak'a programın sonunda AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal yöresel bir hediye takdim etti.

7fbaab1b-33b0-49d6-ae52-0f11cc5083c2.jpg

IŞILAK'TAN ŞENTÜRK'E RİZE'DEN CEVAP

Öte yandan 16 Nisanda gerçekleştirilecek olan referandum için, Program Yapımcı ve Sunucusu Bekir Develi'nin sosyal medyadan #NedenEvet hashtagiyle başlattığı kampanyaya Sanatçı ve Şair Dursun Ali Erzincanlı ile Diriliş Postası Genel Yayın Yönetmeni Erem Şentürk de destek vermiş ve Erem Şentürk, Sanatçı Uğur Işılak’a “Neden  Evet” dediğini sormuştu. Işılak, Şentürk'e cevabını Rize'deki programında katılımcılarla hep birlikte slogan atarak "Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet, Tek Devlet için EVET" şeklinde verdi.

img_4750.jpg

img_4752.jpg

img_4755.jpg

img_4751.jpg

img_4748.jpg

img_4762.png

2bd8c92a-3a75-41b3-b7ac-2738cea4aadb.jpg

img_4754.jpg