Uğur Tütüneker ile Ersun Yanal'ın Maç Sonu Açıklamaları

Uğur Tütüneker ile Ersun Yanal'ın Maç Sonu Açıklamaları
Fenerbahçe - Ç.Rizespor maçının ardından Uğur Tütüneker ile Ersun Yanal'ın açıklamaları şöyle:

0-0 berabere sona eren Fenerbahçe - Ç.Rizespor maçından sonra Ç.Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ligde kalmak istediklerini söyledi.

Ç. Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, ligde kalmak istediklerini belirterek, “İlk yarıyı hakikaten iyi oynamadığımızı söyleyebilirim. Pas yüzdemiz düşüktü, oyuncularım stres mi yaptı? Bilmiyorum. Devre arası konuştuk çocuklarla. Daha çok pas yapabildik. İki tane de net pozisyonumuz vardı. Biz şimdi 37 puandayız. Çok zor yerden geldik. Ligde kalmak istiyoruz. Üç maçımız var. Bizim hedefimiz kırk puan civarıydı. Bu üç puanı da alıp ligde kalmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

RİZESPORLU FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI

Ç.Rizesporlu futbolcu Orhan Ovacıklı da zor bir mücadeleye çıktıklarını ve bir puanı aldıklarını söyledi.

Ç.Rizesporlu oyuncu Ümit Korkmaz ise güzel bir maç oynadıklarını ve zorlu deplasmandan bir puan aldıkları için sevinçli olduklarını ifade etti.

FENERBAHÇE CEPHESİ

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, “Birçok alanda mücadele ettiğimiz sezonda, iyi bir süreç yönetimi ile şampiyon olduk. Ligin ilk haftasında Torku Konyaspor'a mağlup olduktan sonra; ‘Biz bu ligi şampiyon olarak bitireceğiz. Bizden sonraki sıralama rakiplerimiz arasında olacaktır' demiştik. Bu sözümüzü yerine getirdiğimiz için çok mutluyuz. Biz her zaman sahanın içinde kaldık. Bizler futbol ve sonuçla ilgilendik. Tabii ki sezon içinde inişli çıkışlı zamanlar yaşadık. Bu süreç içinde Avrupa'dan men edildik. Kırılmalar yaşanacak dendi ama bu süreçte biz daha da kenetlendik” dedi.

Yanal, iyi bir takım oyunu oynayarak şampiyonluğu elde ettiklerini dile getirdi.

FENERBAHÇELİ FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI

Fenerbahçeli futbolcu Dirk Kuyt ise, ilk şampiyonluğunu yaşadığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Benim için tarihi bir gün oldu. Umarım başka şampiyonluklar da kazanırız. Bu şampiyonluğu doya doya kutlamak istiyorum” şeklinde konuştu.

Sarı-lacivertli bir diğer oyuncu Alper Potuk da şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Şampiyon olacağımızı hafta başından beri biliyorduk. İyi hazırlandık ve maç sonunda da şampiyon olduk" diye konuştu.