Ulaş Ortakaya Karşıyaka'da

Ulaş Ortakaya Karşıyaka'da
Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Ümit Kayıhan'la yaşadığı problemler sonrası kaptanlığı elinden alınıp kadro dışı bırakılan ve...

Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Ümit Kayıhan'la yaşadığı problemler sonrası kaptanlığı elinden alınıp kadro dışı bırakılan ve ardından sözleşmesi karşılıklı fesh edilen Ulaş Ortakaya Karşıyaka ile anlaştı.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka, ikinci yarı öncesinde transferde atağa geçti.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka, Çaykur Rizespor'dan stoper Ulaş'ın dışında Mersin İdmanyurdu'ndan santrfor Yunus ve Karabükspor'dan sağ bek Engin Aktürk ve İrlandalı golcü Vincent Faherty'le anlaşmaya vararak transfer bombalarını birer birer patlatıyor! İzmir ekibi şimdi de gurbetçi sol bek Cesur Sevimli'yi denemeye aldı.

İrlanda Premier Ligi ekiplerinden St Patricks Athletic'ten gelen 1.83 boyundaki "Vinny" lakaplı Faherty'ye ikinci yarı için 50 bin Euro ödeneceği öğrenildi. Faherty ile birlikte dün antrenmanlara başlayan Cesur Sevimli hakkındaki kararı ise Teknik Direktör Turgut Uçar'ın vereceği bildirildi. Brezilyalı Ronieli'nin ülkesine dönmesiyle iki yabancı hakkı doğan KSK, Nijeryalı Moses Bunde'yi (18) İzmir'e davet etti.

Öte yandan Engin'in gelmesinin ardından Feridun'la yollar ayrılırken, kaleci Okan Karabulut'tan da kulüp bulması istendi. Sivasspor kalecisi Akın'la el sıkışan Kaf-Kaf PFDK'nın tedbir koyduğu Recep'le ilgili kararını yarın verecek.