Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Rizeli Gençleri Telefonla Binali Yıldırım ile Buluşturdu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Rizeli Gençleri Telefonla Binali Yıldırım ile Buluşturdu
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, AK Parti Rize Gençlik Kolları'nın düzenlediği "Vefa Sahuru" programına katıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, AK Parti Rize İl Gençlik Kollarının ÜNİAK ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı binasında ortaklaşa düzenlediği ‘Vefa Sahuru’ programında bir öğrencinin ‘Sayın Binali Yıldırım bakanken telefonu sürekli açık olurmuş, doğru mudur, acaba şimdide öyle mi? Arasanız denesek ve konuşsak olur mu?”’ sorusunu yöneltti. Bakan Turhan bu sorunun üzerine ‘Bakalım hala öyle mi?’ diyerek AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ı telefonla arayarak konuşmayı hoparlöre verdi. Yıldırım’ın telefonu açması üzerine gençler ‘Seviyoruz seni’ şeklinde seslenmeye başladı. Yıldırım ise gençleri selamlayarak “Bakanımız orada. Bu vesile ile Rize’nin bütün gençlerine, yaşlılarına, hanımefendilerine, beyefendilerine en kalbi selamlarımı, saygılarımı iletiyorum. Cumhurbaşkanımız ile beraberiz burada da çok büyük bir kalabalık var. Kadir Gecesi’ni ihya ediyoruz şu anda. Cumhurbaşkanımız topluluğa hitap ediyor. Rize bizim her zaman göğsümüzü kabartan, her seçimde birinci olan ilimiz. Rize’ye de bu yakışır. Çünkü Rize Reis’in memleketi. Dolayısıyla Rizeli kardeşlerimize güven ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İstanbul’da da hatırı sayılır hemşerimiz, kardeşimiz var. Lütfen oradaki gençler, Rizeliler burada ki akrabalarına 23 Haziran için gereken bilgiyi vermeyi ihmal etmesin. 23 Haziran İstanbul’un bayramı olacak, İstanbul’un zaferi olacak. Bu zaferde Rizeli gençleri de yanımızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Program sonunda ise AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ali Çelik tarafından Bakan Turhan'a Çaykur Rizespor atkısı ve forması hediye edildi.

mehmet-cahit-turhan-ak-parti-rize-il-genclik-kollarinin-sahur-programinda-(2).jpgmehmet-cahit-turhan-ak-parti-rize-il-genclik-kollarinin-sahur-programinda-(1).jpg