Ülkücü Başkana Varto'dan Gelin

Ülkücü Başkana Varto'dan Gelin
Ülkü Ocakları Rize İl Başkanı'nın, Diyarbakırlı Kürt kızı ile evlenmesinin ardından MHP İkizdere İlçe Başkanı Turgay Karagöz de Muş-Varto’dan Kürt gelin getirdi.

MHP İkizdere İlçe Başkanı Turgay Karagöz İkizdere Talip Kahraman Futbol Stadyumu’nda düzenlenen düğün töreniyle Muş-Varto’dan Kader Bingölbalı ile hayatını birleştirdi.

AK Partili İkizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu’nun kıydığı nikâhta Turgay Karagöz’ün nikâh şahitliğini de MHP Rize İl Başkanı Zeki Mayi yaptı.

MHP İlçe Başkanı Turgay Karagöz "Önemli olan insanca yaşamaktır. Bu evliliğimiz en güzel açılım olmuştur. Türkiye’de bizim için bütün insanlarımız değerlidir. Asırlardır birlik içinde yaşayan insanımız arasında ekilen nifak tohumları yeşeremeyecektir. Özel hayatımız ve aile müessesemiz bunlara müsaade etmeyecektir." dedi.

Rize’ye Mersin'den gelin gelen Kader Bingölbalı ise yaptığı kısa konuşmasında "Ben Vartoluyum ama ailem uzun zamandır Mersin’de yaşıyor. Evlenmemiz nasip oldu. Hayırlı olduğuna inanıyorum." şeklinde konuştu.

Nikâhı kıyan İkizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu ise yaptığı konuşmada, "Kader kızımız İlçemize gelin gelmiştir. Bizim kızımızdır. Bundan daha güzel bir gelişme olamaz" dedi.

Nikâh şahitliğini yapan MHP Rize İl Başkanı Zeki Mayi ise "Biz Parti olarak ülkenin birlik beraberliğinden yanayız. Bütün insanlarımız bu güzel bayrağın altında yaşadığı sürece bizim için kutsaldır. Kader kızımıza Rize’ye gelin geldiği için tebrik ediyor mutluluklar diliyorum. Ülkemiz ve Rize’miz için hayırlı bir evlilik olur inşallah. Bundan daha güzel açılım olamaz." ifadelerini kullandı.

Mayi ayrıca geline Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.