Ulusal Afet Yönetim Heyetinden Başkan Keleş’e Ziyaret

Ulusal Afet Yönetim Heyetinden Başkan Keleş’e Ziyaret
Türk Kızılayı Düzce Şube Başkanı ve Afet Yönetim Heyeti, Ankara'dan gelen bir heyet ile birlikte Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i makamında ziyaret...

Türk Kızılayı Düzce Şube Başkanı ve Afet Yönetim Heyeti, Ankara'dan gelen bir heyet ile birlikte Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i makamında ziyaret etti.

Türk Kızılayı Düzce Şube Başkanı Sayın Kemal Semih Demir ile 2. Başkan Sayın Ali Dilber'in yanı sıra Ankara'dan gelen Türk Kızılayı Ulusal Afet Yönetimi Koordinatörü Dr. Sayın İlhan Öztürk, Afet Operasyon Müdürü Sayın Ali Akgül ve Sayın Tandoğan Noyan ile Dernek Yönetim Kurulu üyeleri ve Batı Karadeniz Kaynaşlı Afet Yönetimi heyetinin de katıldığı görüşmede arama kurtarma çalışmaları ve projeleri konuşuldu. Deprem şehri Düzce'de yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Keleş, afet ve acil durumlarda alınacak önlemlerin önemine vurgu yaptı. Başkan Keleş: "Gerek Türk Kızılay'ı gerekse Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı'nın ülke çapındaki önemini hepimiz özellikle doğal afet ve kazalarda bir kez daha görüyor ve anlıyoruz. Biz de Düzce Belediyesi olarak her zaman etkileşim halinde olmaya ve birlikte projeler üretmeye özen gösteriyoruz. Bugün burada bulunan herkese de ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak:IHA