Ulusal ve Uluslararası Projeleri Rize'ye Taşıyacağım

Ulusal ve Uluslararası Projeleri Rize'ye Taşıyacağım
Ak Parti Rize Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Osman Karamustafa, Rize’yi Türkiye ve Dünya çapında marka şehir haline getirebilmek için ulusal ve uluslararası projeleri...

Yaklaşan yerel seçimler öncesi, Rize Belediyesi Başkanlığı için Ak Parti’den aday adaylığını açıklayan Prof. Dr. Osman Karamustafa, kentteki ziyaretlerini sürdürüyor.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Rize Belediye Başkanlığı seçimi için Ak Parti’den Aday Adayı Prof. Dr. Osman Karamustafa ve ekibi, Rize TÜMSİAD’a ziyarette bulundular. Ziyaret sırasında Karamustafa, Rize’yi Türkiye ve Dünya çapında marka şehir haline getirebilmek için ulusal ve uluslararası projeleri Rize’ye taşıyabilmesi için gayret sarf edeceğini belirtti.

Rize Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Osman Karamustafa ve ekibini TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdulbaki Fil ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mevlana Karali, Salih Serdar, M. Sadettin Türüt, Coşkun Yeğen, Osman Köseoğlu, Yusuf Akgün, Vahit Alemdaroğlu ve Süleyman Öksüz karşıladı.

osman-karamustafadan-rize-tumsiada-ziyaret-2.jpg

TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdulbaki Fil, 2023 yılı vizyonu için Rize Belediyesine seçilecek Belediye Başkanından neler beklediklerini, bu konuda katkılarının hangi alanda ve nasıl olabileceği yönünde açıklamalarda bulundu.

osman-karamustafadan-rize-tumsiada-ziyaret-1.jpg

Rize Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Osman Karamustafa ise Üniversite çatısı altında başta Lojistik Üs olmak üzere birçok konu ve alanda Rize’nin gelişmesi için ayrıca 2023 yılı vizyonunda iyi bir yer edinebilmesi için çeşitli bilimsel projelerde yer aldığını şayet Belediye Başkanı olarak seçilirse bu projeleri destekleyeceğini, Rize’yi Türkiye ve Dünya çapında marka şehir haline getirebilmek için ulusal ve uluslararası projeleri Rize’ye taşıyabilmesi için gayret sarf edeceğini belirtti.

osman-karamustafadan-rize-tumsiada-ziyaret-3.jpg