Uluslar Arası Karate Şampiyonası Rize'de Başlıyor

Uluslar Arası Karate Şampiyonası Rize'de Başlıyor
Türkiye Karate Federasyonu'nun faaliyet takviminde yer alan Karadeniz ve Hazar Denizi Ülkeleri Karate Şampiyonası Rize'de başlıyor.

Karadeniz ve Hazar Denizi Ülkeleri Karate Şampiyonası, 23 Eylül Cuma günü Rize'nin ev sahipliğinde başlıyor.

23-25 Eylül tarihleri arasında Rize Yenişehir Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek olan organizasyona yaklaşık altı ülkeden 1000 sporcunun katılması bekleniyor.

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, beraberinde Türkiye Karate Milli Takım Antrenörü Hikmet Şaha ve Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ile birlikte şampiyona öncesi Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti.

Vali Bektaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Rize, son dönemlerde spor altyapısına yapılan yatırımlarla birçok uluslararası organizasyona ev sahipliği yapabilecek düzeye geldi. Bu anlamda Rize 3 gün süre ile Karadeniz ve Hazar Denizi Ülkeleri Karate Şampiyonasına ev sahipliği yapacak” dedi ve şampiyonaya katılan tüm sporculara başarılar diledi.

Rize Yenişehir Kapalı Spor Salonu'nda 23-25 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek organizasyonda minik, ümit, genç, büyük ve veteranlar olmak üzere toplam 45 kategoride madalya sahiplerini bulacak.

uluslar-arasi-karate-sampiyonasina-rize-ev-sahipligi-yapacak-1.jpg