Uluslararası Mehmet Akif Pirim Güreş Turnuvası Başlıyor

Uluslararası Mehmet Akif Pirim Güreş Turnuvası Başlıyor
8. Uluslararası Mehmet Akif Pirim Yıldızlar Greko-Romen Yıldızlar Güreş Turnuvası, 11-12 Ağustos tarihleri arasında Rize'de gerçekleştirilecek.

Olimpiyat şampiyonu Mehmet Akif Pirim adına düzenlenecek 8. Uluslararası Mehmet Akif Pirim Yıldızlar Greko-Romen Güreş Turnuvası, hafta sonu Rize'de yapılacak. 

Türkiye Güreş Federasyonu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile  Rize Güreş İl Temsilciliği koordinesinde Pazar Mehmet Akif Pirim Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvaya, 5 ülkeden yaklaşık 100 sporcu katılacak. 

Türkiye Güreş Federasyonu, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Rize Güreş İl Temsilciliği koordinesinde gerçekleştirilecek turnuva hakkında açıklamalarda bulunan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, "Güreş Federasyonumuz tarafından bu yıl turnuvaya 5 ülke davet edildi. Türkiye dahil 6 ülkenin sporcuları turnuvada ter dökecekler. Rizeli Olimpiyat Şampiyonumuz adına 8’incisi düzenlenecek olan turnuvada zevkli ve heyecanlı müsabakalar olacağı kanısındayım. Rizeli ve Pazarlı tüm güreş severleri spor salonuna davet ediyoruz" dedi.