"Umarım Bizde Süper Ligde Oluruz"

"Umarım Bizde Süper Ligde Oluruz"
Çaykur Rizespor'da büyük sevinç yaşanıyor. İşte maçtan sonra teknik direktör Ümit Kayıhan ile Çağrı ve Mesut'un açıklamaları:

Samsunspor'u 2-1 yenerek play-off maçları oynamaya hak kazanan Çaykur Rizespor'da büyük sevinç yaşanıyor. Maçtan sonra açıklama yapan Teknik Direktör Ümit Kayıhan "Play-Off'a kaldık. Umarım bizde süper ligde oluruz" dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, "Samsun başarılar diliyorum. Tribünler şevk, arzu içinde takımını birinci lige çıkardı. Biz önce 1 puan, sonra 3 puan için geldik. Bizi 1 puan Play-off'a taşıyacaktı. Futbolcularım gerekli özveriyi gösterdi. Asılan ve sert geçen maç oldu. İki takım çok dirençli oynadı. Maç dengeler arasında oldu. Play-Off'a kaldık. Umarım bizde süper ligde oluruz" diye konuştu.

Çaykur Rizesporlu Çağrı, büyük bir şans yakaladıklarını Orduspor maçını da kazanarak yollarına devam etmek istediklerini, Mesut ise iyi bir mücadele sergilediklerini, yollarına büyük bir arzu ile devam edeceklerini belirtti.

SAMSUNSPOR CEPHESİ

Bank Asya 1. Lig'in son haftasında Samsunspor kendi sahasında aldığı 2-1'lik mağlubiyetle şampiyonluk şansını yitirerek, Süper Lig'e buruk çıktı.

Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, şampiyon olamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Ligin son maçını mağlubiyetle bitirmek istemediklerini, ama şansız bir mağlubiyet aldıklarını belirten Kalpar, "İki hafta önce süper ligi garantilediğimiz için oyuncuları motive etmekte zorlandık. Rizespor ise Play-off hedefleri olduğu için iyi hazırlanmış, motive olmuş. İlk yarı ediğimiz gollerle sarsıldık, sonra attığımız golle kendimize geldik. İkinci yarı çok pozisyona girdik ama gole çeviremedik. Böyle bir sonuçla karşılaştığımızı için üzgünüm. Sahamızda ilk mağlubiyeti de aldık. Hedefi tutturduğumuz için sevinçliyim. Oyuncularımız, takımı süper lige çıkarmayı başardı. Onları kutlamak gerekli. Bizzat ben kutluyorum. Samsunspor'a başarılar diliyorum. Takımın başında kalıp kalmayacağım konusunda görüşmeler sürüyor" dedi.

Samsunsporlu Kenan maçı kazanarak şampiyon olmayı çok istediklerini ama olmadığını, Hakan Koçarslan, sezon boyunca büyük bir çaba sarf ettiklerini, Turgay ise süper lig yolunda herkesi tebrik ettiğini belirtti.