Ümit Korkmaz da İmzalıyor!

Ümit Korkmaz da İmzalıyor!
Ç.Rizespor, Almanya ikinci lig ekiplerinden FC Ingolstadt 04 forması giyen sol kanat oyuncusu Ümit Korkmaz'ı transfer etti.

Spor Toto Süper Lige fırtına gibi bir giriş yaptıktan sonra düşüşe geçen ve haftalar ilerledikçe galibiyete hasret kalarak ligin dibine doğru hızla yol alan Ç.Rizespor, 2. Devrede korkulu rüya görmemek için ara transfer döneminde kadrosunu güçlendiriyor.

Ugandalı Martin Kayongo Mutumba’ya imza attıran, Galatasaray’dan Engin Baytar’ı kadrosuna dahil eden Karadeniz ekibinde, Almanya 2. lig ekiplerinden FC Ingolstadt 04’te forma giyen Ümit Korkmaz’ın bu hafta içinde imza atması bekleniyor. Korkmaz, Rize'de sezonun ikinci yarısında başarılı olursa, yarım senelik kontratı 3 sene uzatılacak.

Almanya ikinci lig ekiplerinden FC Ingolstadt 04’te forma giyen Türk kökenli Avusturya vatandaşı Ümit Korkmaz, orta sahanın hem sağ kanadında, hem de sol kanadında görev yapabiliyor. Alman ekibiyle olan sözleşmesini iptal eden 28 yaşındaki Korkmaz, bu sezon oynadığı 6 karşılaşmada 1 gol kaydetti.  Ümit Korkmaz ayrıca, 11 kez Avusturya Milli Takımı formasını giydi.

İLGİLİ HABERİMİZ

Ç.Rize İlk Transferini Yaptı