Ünal Karaman'dan Protokol Ziyaretleri

Ünal Karaman'dan Protokol Ziyaretleri
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Vali Kemal Çeber, Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’a ziyarette bulundu.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ünal Karaman beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Haydar Er, Serkan Karavin ve Hasan Bakır ile Vali Kemal Çeber, Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle liglere verilen aradaki hazırlık aşamasında uygulanan tedbirler, sporcular ve diğer çalışanların son durumu ve oynanacak maçlarda alınan tedbirler hakkında sohbet edilirken, Vali Çeber, Belediye Başkanı Metin ve RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Karaman ile Çaykur Rizespor Teknik Direktörü karşılıklı hediye takdiminde bulundu. Ziyaretler dolayısıyla ayrıca duyulan memnuniyet ifade edildi.

Çeber, ”Çok önemli bir süreçten geçmekteyiz. Pandemi ile mücadele kapsamında tüm alanlarda çeşitli tedbirler uygulayarak bu süreci başarılı bir şekilde yürüttük ve yapılan çalışmalarla pandemi ile mücadele de örnek bir ülke konumuna geldik. Aldığımız tedbirler sayesinde elde ettiğimiz veriler ışığında normalleşme süreci başlamış bulunmakta. Bu bağlamda ara verdiğimiz Süper Lig heyecanını da tekrardan yaşamaya başlayacağız. Rizespor da bu süreçte çok başarılı çalışmalar yaparak sporcuların sağlığını ön planda tuttu. Bu vesile ile Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ünal Karaman’a, tüm Rizespor çalışanlarına ve yönetim kuruluna teşekkür ediyor, Süper Lig de başarılar diliyorum.” dedi.

caykur-rizespor-teknik-direktoru-unal-karaman-ve-caykur-rize-spor-yonetim-kurulu-uyeleri-ali-haydar-er,-serkan-karavin-ve-hasan-bakir-rize-valisi-kemal-ceber’i-makaminda-ziyaret-etti-(4).jpgcaykur-rizespor-teknik-direktoru-unal-karaman-ve-caykur-rize-spor-yonetim-kurulu-uyeleri-ali-haydar-er,-serkan-karavin-ve-hasan-bakir-rize-valisi-kemal-ceber’i-makaminda-ziyaret-etti-(3).jpgcaykur-rizespor-teknik-direktoru-unal-karaman-ve-caykur-rize-spor-yonetim-kurulu-uyeleri-ali-haydar-er,-serkan-karavin-ve-hasan-bakir-rize-valisi-kemal-ceber’i-makaminda-ziyaret-etti-(2).jpgcaykur-rizespor-teknik-direktoru-unal-karaman-ve-caykur-rize-spor-yonetim-kurulu-uyeleri-ali-haydar-er,-serkan-karavin-ve-hasan-bakir-rize-valisi-kemal-ceber’i-makaminda-ziyaret-etti-(1).jpgcaykur-rizespor-teknik-direktoru-unal-karaman-ve-beraberindeki-heyet-rize-belediye-baskanimiz-rahmi-metin’i-ziyareti-(3).jpgcaykur-rizespor-teknik-direktoru-unal-karaman-ve-beraberindeki-heyet-rize-belediye-baskanimiz-rahmi-metin’i-ziyareti-(2).jpgcaykur-rizespor-teknik-direktoru-unal-karaman-ve-beraberindeki-heyet-rize-belediye-baskanimiz-rahmi-metin’i-ziyareti-(1).jpgcaykur-rizespor-teknik-direktoru-unal-karaman-ve-beraberindeki-heyet-rize-belediye-baskanimiz-rahmi-metin’i-ziyareti-(4).jpgcaykur-rizespor-teknik-direktoru-unal-karaman-ile-kulup-yoneticisi-serkan-karavin,-rektor-prof.-dr.-huseyin-karaman’i-ziyaret-etti-(2).jpgcaykur-rizespor-teknik-direktoru-unal-karaman-ile-kulup-yoneticisi-serkan-karavin,-rektor-prof.-dr.-huseyin-karaman’i-ziyaret-etti-(1).jpgcaykur-rizespor-teknik-direktoru-unal-karaman-ile-kulup-yoneticisi-serkan-karavin,-rektor-prof.-dr.-huseyin-karaman’i-ziyaret-etti-(5).jpgcaykur-rizespor-teknik-direktoru-unal-karaman-ile-kulup-yoneticisi-serkan-karavin,-rektor-prof.-dr.-huseyin-karaman’i-ziyaret-etti-(4).jpg