Üni-Dokap Dönem Başkanlığı Amasya Üniversitesi’nde

Üni-Dokap Dönem Başkanlığı Amasya Üniversitesi’nde
Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Üniversiteler Birliği'nin (ÜNİ-DOKAP) 2024 yılı dönem başkanlığı Amasya Üniversitesi'ne geçti.

ÜNİ-DOKAP'ın temel hedefinin üye üniversiteler arasındaki akademik ve idari iş birliğini geliştirmek olduğunu belirten Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, "Bununla birlikte üniversite-sanayi etkileşimi ile üniversite-şehir bütünleşmesini ileri düzeye taşıyarak ülkemizin gelecek vizyonuna ve kalkınma çabalarına katkı sağlamayı da amaçlamaktayız" dedi.

Bu amaçlar doğrultusunda çalışan ÜNİ-DOKAP'ın bölgesel ve ulusal kalkınmaya sağladığı desteğin önemine işaret eden Rektör Turabi, dönem başkanlığını devreden Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş'a teşekkür etti. Turabi, 2024 yılı dönem başkanlığının hayırlı olmasını diledi.

Üni-dokap Dönem Başkanlığı Amasya Üniversitesi’nde

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.