Üniversiteli Bigem, gözyaşları arasında toprağa verildi

Üniversiteli Bigem, gözyaşları arasında toprağa verildi
Bolu’da sokak ortasında boğazından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Bigem Çubukçuoğlu, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Borazanlar Mahallesi’nde bulunan bir kafeteryada yemek yedikten sonra arkadaşıyla birlikte evine dönmek için yürümeye başlayan Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Resim Bölümü 4. sınıf öğrencisi Bigem Çubukçuoğlu, yanlarına gelen 38 yaşındaki Ayşe Kalkan tarafından boğazından bıçaklanarak öldürülmüştü. Hayatını kaybeden genç kız için Siteler Camii’nde cenaze namazı kılındı.

Törene Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra genç kızın ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı.

bigem-cubukcuoglu,-gozyaslari-arasinda-topraga-verildi-(1).jpg

Cenaze namazı öncesi kızının tabutunun başında taziyeleri kabul eden baba Tarık Çubukçuoğlu ayakta durmakta güçlük çekti. Kızının tabutuna sarılan baba, daha sonra tabutun üzerine çiçekler koydu.

bigem-cubukcuoglu,-gozyaslari-arasinda-topraga-verildi-(4).jpg

Cenaze namazı sırasında camiye gelen Bigem Çubukçuoğlu’nun arkadaşları da gözyaşlarına boğuldu.

Kardeşini son yolculuğunda yalnız bırakmayan abla İrem Çubukçuoğlu ise, arkadaşlarının yardımıyla ayakta durabildi. Cami imamı, cenaze namazı öncesi çocukların ve genç neslin şerden uzak durması için dua etti. Helallik alınmasından sonra cenaze namazı kılınan Bigem Çubukçuoğlu, gözyaşları arasında Paşaköy Mezarlığı’na defnedildi.

bigem-cubukcuoglu-boluda-olduruldu.20140605204336.jpg

bigem-cubukcuoglu,-gozyaslari-arasinda-topraga-verildi-(2).jpg

bigem-cubukcuoglu,-gozyaslari-arasinda-topraga-verildi-(3).jpg

bigem-cubukcuoglu,-gozyaslari-arasinda-topraga-verildi-(5).jpg

bigem-cubukcuoglu,-gozyaslari-arasinda-topraga-verildi-(6).jpg

bigem-cubukcuoglu,-gozyaslari-arasinda-topraga-verildi-(7).jpg