Üniversiteli Kıza Ormanda Tecavüz

Üniversiteli Kıza Ormanda Tecavüz
İzmir'de, Bıçak Tehdidiyle Üniversite Öğrencisi Kıza Ormanlık Alanda Tecavüz Ettiği İddiasıyla Bir Kişi Gözaltına Alındı.

İzmir'de, bıçak tehdidiyle üniversite öğrencisi kıza ormanlık alanda tecavüz ettiği iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı. Genç kızı bıçak tehdidiyle ormanlık alana götürerek tecavüz ettiği iddia edilen A.P. (19), yeniden görüşmek istemesi üzerine polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Ankara Üniversitesi'nde öğrenim gören S.K., üç kız arkadaşıyla Alsancak semtinde eğlendikten sonra evine gitmek için yola çıktı. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda yürürken elindeki cep telefonunu su tahliye mazgalına düşüren S.K., arkadaşlarının çabalarına rağmen telefonu çıkaramayınca çevreden yardım isted. Bu sırada yanlarına giden A.P., arabasında gerekli araçların bulunduğunu, istemeleri halinde yardımcı olacağını söyleyerek S.K. ve arkadaşlarının yanından ayrıldı.

Malzemeleri verme bahanesiyle S.K.'yi arabaya bindiren A.P., bıçakla tehdit ederek etkisiz hale getirdikten sonra Narlıdere Mezarlığı yakınlarındaki ormanlık alana götürdü. A.P., burada öldürülme korkusuyla kendisine karşı koyamayan genç kıza tecavüz ettikten sonra Güzelyalı semtindeki evlerine yakın bir noktada bıraktı. Yaşadığı dehşetin ardından uzun süre kendine gelemeyen S.K., polise başvurdu. Genç kız, zanlının adını bilmediğini ve otomobilinin plakasını da alamadığını söyledi.

Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattığı sırada genç kız, polise telefon ederek zanlı A.P.'nin kendisiyle buluşmak istediğini bildirdi. Bunun üzerine buluşma yerine giden polis ekipleri, A.P.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Bilgisayar tamircisi olduğu öğrenilen A.P.'nin babasının da sahte evrak düzenleme suçundan halen cezaevinde bulunduğu belirtildi. Zanlı A.P., polise verdiği ifadede tecavüz iddiasının doğru olmadığını, S.K. ile kendi rızasıyla birlikte olduklarını ileri sürdü. A.P., işlemlerinin ardından sevkedildiği mahkemece tutuklandı.