Üniversiteliler İlkokul Öğrencilerine İnternetin Zararlarını Anlattı

Üniversiteliler İlkokul Öğrencilerine İnternetin Zararlarını Anlattı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, ilköğretim öğrencilerine internetin zararları ve risklerini anlattı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri tarafından “İnternetin zararları” konulu bir proje gerçekleştirildi. Proje kapsamında Şevket Yardımcı İlköğretim Okulunda gerçekleştirilen sunumda 3 ve 5. Sınıf öğrencilerine internetin zararları ve riskleri anlatıldı.

Öğrencilere, internetin zararları konusunda sunum yapan RTEÜ Halkla İlişkiler öğrencileri, çocuklara internet başında geçirilen fazla zaman neticesinde gerek sağlıksal gerekse ruhsal gelişimlerine ne gibi zarar vereceğini görsel sunularla anlattı. Üniversiteliler, öğrencilerin yanı sıra velilere de mektup göndererek yarınların teminatı olan çocukları daha bilinçli yetiştirmeleri gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Çocuklara çeşitli hediyeler takdim eden Halkla İlişkiler öğrencileri bu tarz projelere devam edeceklerini belirtti.

recep-tayyip-erdogan-universitesi-sosyal-bilimler-myo-halkla-iliskiler-ve-tanitim-bolumu-ogrencileri-tarafindan-internetin-zararlari-konulu-bir-proje-gerceklestirildi-3.jpgrecep-tayyip-erdogan-universitesi-sosyal-bilimler-myo-halkla-iliskiler-ve-tanitim-bolumu-ogrencileri-tarafindan-internetin-zararlari-konulu-bir-proje-gerceklestirildi-1.jpgrecep-tayyip-erdogan-universitesi-sosyal-bilimler-myo-halkla-iliskiler-ve-tanitim-bolumu-ogrencileri-tarafindan-internetin-zararlari-konulu-bir-proje-gerceklestirildi-2.jpg