Üniversiteliler, ÜniAk'ın 4. Geleneksel Tanışma Gezisinde Buluştu

Üniversiteliler, ÜniAk'ın 4. Geleneksel Tanışma Gezisinde Buluştu
Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Üniversite Birimi (ÜniAk), bu yıl da geleneği bozmadı ve üniversitelilere yönelik 4.Geleneksel Tanışma gezisi düzenledi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrencilerine yönelik her yıl bir çok program düzenleyen ÜniAk Rize, bu yılda geleneği sürdürdü. ÜniAK Rize düzenlediği etkinlikle üniversite öğrencilerini Arapdüzü Mesire Alanında 4. Geleneksel Tanışma gezisinde bir araya getirdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının ''Şehirler ve Kültürler Projesi'' kapsamında ortaklaşa düzenlenen 350 öğrencinin katıldığı gezide doyasıya eğlenen gençler bol bol fotoğraf çektirip, bu özel günü ölümsüzleştirdiler.

universiteliler-uni-akin-4.-geleneksel-tanisma-gezisinde-bulustu-(5).jpg

Üni Ak Rize'den yapılan açıklamada, “Her yıl kayıt döneminden bütünlemelerin son gününe kadar öğrenci kardeşlerimizin yanında olma düsturuyla hareket ediyoruz. Bu bağlamda hiçbir karşı talepte bulunmadan etkinlikler düzenliyor ve yüzlerindeki tebessüme talip oluyoruz. Rize'ye, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine gelmiş bir öğrencinin memleketine döndüğünde şehrimizden ve üniversitemizden güzel bir şekilde bahsetmesi bizler için en büyük ödüldür. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda sosyo-kültürel alanda bir çok programın altına imzamızı atacak ve Üni Ak'lı olmanın farkını hissettireceğiz.” İfadeleri kullanıldı.

Gezi, çekilen hatıra fotoğrafıyla sonlandırıldı.

universiteliler-uni-akin-4.-geleneksel-tanisma-gezisinde-bulustu-(4).jpguniversiteliler-uni-akin-4.-geleneksel-tanisma-gezisinde-bulustu-(2).jpguniversiteliler-uni-akin-4.-geleneksel-tanisma-gezisinde-bulustu-(3).jpguniversiteliler-uni-akin-4.-geleneksel-tanisma-gezisinde-bulustu-(1).jpg