Ünlü İş Adamı Sedat Peker Rize'den Ayrıldı

Ünlü İş Adamı Sedat Peker Rize'den Ayrıldı
Rize İşitme Engelliler Derneği Başkanı Aykut Mavi ile Kübra Gürsu’nun düğün törenine katılmak üzere ailesiyle beraber memleketi Rize’ye gelen ünlü iş adamı Sedat Peker, düğün sonrası kentten ayrıldı.

Hayırsever ünlü iş adamı Sedat Peker, Rize İşitme Engelliler Derneği Başkanı Aykut Mavi ile Kübra Gürsu’nun Seçkin Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreninin ardından ailesiyle birlikte Rize'den ayrıldı.

Trabzon'a inişinden itibaren büyük bir sevgi gösterisiyle karşılanan ve izdiham nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşayan Ünlü iş adamı Sedat Peker, Rize'de düğünün yapılacağı salona gelişinde ve salondan çıkışında da izdihama neden oldu. Sevenlerinin fotoğraf çektirebilmek için yarıştığı Peker, bu talepleri bir kez daha geri çevirmedi ve bol bol fotoğraf çektirdi. 

Ünlü iş adamı İstanbul'a gitmek üzere Rize'den karayoluyla Trabzon Havalimanına, oradan da özel jetle İstanbul'a hareket etti.

sedat-peker-rizeden-ayrildi-(7)-001.jpgsedat-peker-rizeden-ayrildi-(8)-001.jpgsedat-peker-rizeden-ayrildi-(9)-001.jpgsedat-peker-rizeden-ayrildi-(10)-001.jpgsedat-peker-rizeden-ayrildi-(1)-001.jpgsedat-peker-rizeden-ayrildi-(2)-001.jpgsedat-peker-rizeden-ayrildi-(3)-001.jpgsedat-peker-rizeden-ayrildi-(6)-001.jpgsedat-peker-rizeden-ayrildi-(4).jpgsedat-peker-rizeden-ayrildi-(5).jpgsedat-peker-rizeden-ayrildi-(11).jpgsedat-peker-rizeden-ayrildi-(12).jpg