Üreticilerden Bedava Çay'a Tepki

Üreticilerden Bedava Çay'a Tepki
Son yıllarda reklama ayırdığı bütçeyle devamlı tartışma konusu olan Çaykur, Güneydoğu illerinde bedava çay dağıtması Rizelileri "Ellere var da Bize yok mu!" dedirtti.

Güneydoğu illerine yönelik tanıtım atağı başlatan Çaykur'un, bölgede yerli çayın kullanımını artırmak için evlere ücretsiz 12 ton çay dağıtması Rizeli üreticileri çileden çıkarttı.

Sitemizin telefonlarını kitleyen okuyucularımız Çaykur'da yaşananlar karşısında adeta şaşkına dönerken, Çayın memleketi Rize ise, hamallığını biz yapıyorsak, bedava almanın da kendilerinin hakkı olduğunu söyledi.

Rizeliler sürekli zarar eden bir kurumun reklama ayrılan afaki bütçenin yanında birde bedava çay dağıtmasını eleştirirken, Genel Müdürün stokları eritmek için dağıtacağı bedava çaylara birde nakliye masrafı yapmasına gerek kalmadığını, Çaykur çaylarını direkt paketlemeden seve seve alabileceklerini söyledi. Hatta istenmesi halinde tüm Rize'ye bedava dağıtmaya bile razı olduklarını belirten üreticiler çay almak için illa Güneydoğuya mı gidelim şeklinde tepkilerini dile getirdi.

İLGİLİ HABERİMİZ

Çaykur 12 Ton Çay Dağıttı