Uşak Kısa Film Festivali'ne başvurular sürüyor

Uşak Kısa Film Festivali'ne başvurular sürüyor
.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Türkiye'nin önemli sinema etkinlikleri arasında yer alan Uluslararası Uşak Kısa Film Festivali 20-28 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Bu yıl Uşak'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. yılı onuruna film festivaline "Uşak Kısa Film Yarışması" adıyla bir yarışma eklendi. Uşak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün organizasyon desteğiyle yapılacak olan yarışmanın amacı doğrudan Uşak'la ilgili yapıtlara açık yarışmalar düzenleyerek Uşak kentinin sahip olduğu zenginliklerinin sinema sektörü tarafınca farkına varılması ve gerek kısa metraj gerek uzun metrajda Uşak'ın tercih edilebilir bir doğal stüdyo işlevi görmesini sağlamak olarak açıklandı.

Yarışmada Uşak ile ilgili bir içeriğe sahip olan ya da çekimleri Uşak'ta gerçekleşmiş, kurmaca ve belgesel filmler yarışacak. En az 10 filmin ön elemeyi geçip izleyici ile buluşacağı yarışmada finalistler birincilik, ikincilik ve üçüncülük derecelerinin yanı sıra mansiyon ve jüri özel ödülü kazanmak için mücadele edecek.

"Ulusal Kısa Film Festivali" son başvuru tarihi: 1 Eylül 2022

"Uşak Kısa Film Yarışması" için son başvuru tarihi: 25 Kasım 2022

Festival tarihi: 20-28 Aralık 2022

Detaylı bilgi için tıklayınız

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.