Usta: Rize Siyaseti Rize Artvin Havalimanı’nda Trabzon Bürokrasisine Yenildi

Usta: Rize Siyaseti Rize Artvin Havalimanı’nda Trabzon Bürokrasisine Yenildi
BBP Rize Merkez İlçe Başkanı Abdülkadir Usta, Rize Artvin Havalimanı’nın Trabzon bürokrasisine yenik düştüğünü ve Rize siyasetçilerinin bu durumda pasif kaldığını, böyle gitmesi halinde Rize Artvin Havalimanı’na Trabzon aktarmalı uçulacağını söyledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize Merkez İlçe Başkanı Abdülkadir Usta, yaptığı açıklamada, Rize-Artvin Havalimanı’nın görkemli açılışından bugüne kadar hemen hemen her gün haklı şikayet ve eleştirilere neden olduğunu belirterek, ya sefer sayılarından, ya sefer saatlerinden, ya sefer konulmayan illerden, ya yolcu taşıması yapan şirketten, yada emsal bilet fiyatlarından tutunda her gün halkımızın haklı şikayet ve tepkileri olduğunu ifade etti.

Usta, açıklamasında şunları kaydetti: “İşin iç yüzünü incelediğimiz vakit, her zaman olduğu gibi, ağır basan Trabzon Bürokrasisine karşın, pasif durumda kalan Rize siyasetçisini görmekteyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Rize'mize ve bölgemize bu muhteşem eseri kazandırmış, ama bizim Rizeli vekillerimiz ve bürokrasimiz buna maalesef ki sahip çıkamıyor. Bu suskunlukları devam ederse çok yakında Rize-Artvin Havalimanına Trabzon aktarmalı uçarız”

Rize’de yapılan yatırımı değersizleştirmek için Trabzon siyasetinin hemen aynı projeyi Trabzon’a uyguladığını vurgulayan BBP Rize Merkez İlçe Başkanı Abdülkadir Usta, “Rize’de Cumhur ittifakı ve tüm siyasileri, söz konusu ilimizdeki hizmet ve projeler ise, hep birlikte sahip çıkmaya davet ediyoruz. Çaydan sonra bölgemizde bacasız sanayimiz turizm sektörü için büyük bir kazanım olan bu Havalimanımıza tam destek verelim. Yanı başımızda komşumuz Trabzon, Rizemizde ne yapılırsa bir alternatifini üretme derdinde. Örneğin Ovit Tüneline karşın Zigana Tünelini yaptılar. İlk bizde olan Şehir Hastanesi'ne karşı bizden önce şehir hastanesi inşaat temeli attılar. Biz Lojistik dedik, onun da hamlesini yaptılar. Havalimanı dedik, ikincisini yapacaklar. Kısacası bizim hiçbir zaman önlerine geçmemizi istemezler. Bu duruma karşı uyanık olup eserlerimize, devasa projelere sahip çıkalım diyoruz. Rize'de bir olalım birlik olalım.” dedi.

bbp-rize-merkez-ilce-baskani-abdulkadir-usta-001.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
34 Yorum